Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Návrh (2009) 

Pohodová komedie k odpočinku těla i mysli. :)

plakát

Svět podle Mallory (2010) 

Určitě dobrý nápad, téma mě zaujalo, všechno dobré, jediné, co mi místy přišlo, že tam jsou až příliš absurdní situace. To však neznamená, že se skutečně někde něco takového neděje.

plakát

Panna nebo orel (2010) 

Nápad na film určitě zajímavý a řekla bych, že pro mladé dívky ve věku hrdinky je to určitě zajímavý snímek, protože alespoň vidí, že každý teenager má problém, jak se najít a jak správně zapadnout. Já už jsem ale o trošku starší, takže mně ke konci film už trochu nudil, ale mladší sestře bych ho určitě doporučila.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Skvělá pohádka, kde navíc naleznete i velké morální ponaučení. :)

plakát

Moje krásná učitelka (2011) 

Taková milá komedie, z které si ale po zhlédnutí člověk už moc nepamatuje. Určitě neurazí, ale znova bych si film nepustila.

plakát

Všemocný (2011) 

Myslím, že mnoho z nás chvílemi touží po takové zázračné pilulce, jakou zde vlastní hlavní hrdina. Film je velice nabitý, zajímavý, téma je dotažené a určitě se dotýká mnoha lidí. Ještě nikdo, komu jsem tento snímek doporučila, mi ho nehodil nespokojeně na hlavu.

plakát

Vrahouni (2010) 

Film mi v rámci svého žánru nepřišel až tak špatný, ale jen do té doby, než se kolem hlavního hrdiny vše zvrtne a ukáže se, že po něm všichni jdou. Najednou se ze všech přátel a blízkých vyklubou vrazi a v téhle chvíli mi už snímek přijde poněkud přeplácaný a ujetý.

plakát

Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 

Film mě rozhodně nezkalaml, co se týče obsahu, ale trochu mě zklamalo, jak je prezentovaný. Těšila jsem se na lehkou komedii a místo toho mi bylo spíš smutno. Ve filmu je hodně nostalgie, smutných vzpomínek a klamání blízkých přátel. Vše se sice střídá i s vtipnými momenty, ale těch je podle mého názoru spíš méně.

plakát

Ženy bez mužů (2011) 

Jako oddechová kulisa například k snídani se to určitě zkousnout dá. Žádnou velkou kvalitu od tohoto filmu však čekat nelze. Převážně velice jednoduchá komedie, která se místy zvrhává v lehce erotický film. Rozhodně mě film ničím neurazil, ale znova bych si ho nepustila a nikomu bych ho nedoporučila. Snad jen některé mužské v mém okolí by mohly potěšit vybrané lesbické scény. :)

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Za sebe musím říct, že jsem úplně nevěděla, co si o filmu myslet, kam ho zařadit a případně, komu ho doporučit. Místama se tvářil jako pohádka, ale vzápětí přišly tak morbidní scény, že pro děti by určitě vhodný nebyl. Kdejaký dospělý by ho zase podle mě nezkousl právě kvůli mysteriózním scénám. Mám z něj opravdu velice smíšené pocity. Skvělé nápady, dotažené, vše velice působivě udělané, ale nevím, kam si film zařadit.