Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

1.serie (100%), 2.serie (90%), 3.serie (85%), 4.serie (90%), 5.serie (100%). Nové díly mi budou chybět. Super serial.

Skins

Skins (2007)

Typický britský seriál - "zajímavý" děj, nicméně vždy končí tak, že odstoupí hlavní hvězda/skupina (stejný příklad jako například Misfits). Děj graduje a díky tomu prakticky nejde natočit více sérií (už by se vše jen opakovalo). 1.+2. serie úžasná, 3.-4. dobrá, nicméně po shlédnutí 2 dílů 5.serie jsem usoudil, že se dál dívat ani nebudu, protože by to zcela zkazilo mé hodnocení celého seriálu. V pořadí 3. parta je dost suchá.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Super seriál se zajímavým námětem okolo karmy + velmi podařený soudtrack :-). Ta skutečnost, jak je seriál dobrý, nemění ani fakt, že se pořád jedná o tom samém. Každým dalším dílem se odehrávají originální příhody/příběhy, které na sebe ani zvlášť nenavazují. Byl jsem velmi smutný z posledního dílu 3.serie - velmi nedotažené. Osobně mě velmi mrzí, že se 4.řada nezačala točit. Samozřejmě když nejsou peníze, není ani další série.

Black Books

Black Books (2000)

Pro milovníky typického britského humoru jsou Black Books ideálním seriálem a hned si ho zamiluje :). Po Červeném trpaslíkovi, IT Crowd nebo Jak nežít svůj život jsem opět narazil na seriál, jehož druh humoru tak miluju.

Fargo

Fargo (2014)

!POZOR, PÍŠU ROZŘEŠENÍ SERIÁLU! ... Bombastický seriál s ještě lepším koncem :) Hned od prvního dílu jsem se nemohl dočkat, at toho nesympatického šmejda Nygaarda sejmou :) Nakonec ho karma potrestala stylovým způsobem :) Velmi se mi líbil Billy Bob T. a skvělý Martin Freeman (přestože jako seriálová postava hrál snad největšího zmrda, kterého jsem kdy viděl).