Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Nejlepší sci-fi seriál všech dob, co dodat. To vyvrcholení děje v poslední sérii, resp. v posledních dílech, je prostě úchvatné. Tento seriál jsem si vskutku zamiloval.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Jakožto oddaný fanoušek původního seriállu Stargate, jsem se z počátku obával, co se z tohoto spinoffu vyklube. A nakonec jsem byl příjemně překvapen. Nová galaxie, noví nepřátelé, noví herci, sem tam doplněni o staré známé. Hodně vydařený spin-off, který jsem si oblíbil snad ještě víc, než původní Hvězdnou bránu.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Pro mě je tento seriál srdcovou záležitostí, takže mi do toho nemluvte. Pro příznivce sci-fi je prostě povinností tento seriál milovat..:D

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Strašně dlouho jsem se zdráhal vůbec začít sledovat tento seriál, a už vím jaká to byla chyba. Toto je prostě nejlepší komediální seriál, který jsem kdy viděl a můžu ho všem vřele doporučit. // Český dabing zatím taky není k zahození...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

V současnosti můj nejoblíbenější komediální seriál. Tohle se Amíkům opravdu povedlo.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Hlavně ze začátku to byl vynikající seriál, na pět hvězdiček, ale postupným protahováním, mícháním a komplikováním děje se to zhoršilo. Závěr byl však opět dobrý a musím dát 80 %.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Hodně vydařený seriál z vězeňskho prostředí. První a druhá série neměly chybu, pak už to bylo i něco horší, ale stále v dobrém tempu, takže dávám 100 %.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Super zábava, víc k tomu snad nemusím dodat. Snad jen přání, aby tento kultovní seriál nikdy neskončil.

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Další spin-off jsem už nečekal. Po veleúspěšném originálním SG a po stejně tak dobrém SG-A je pro mě SGU zatím zklamáním. Sice vám může přijít, že se první polovina 1. serie strašně vleče, ale jde tu jen o to, že se celá posádka pomalu seznamuje s cizím prostředím. Postupně začíná řešit různé vnitřní, politické problémy (v čemž vidím trochu inspirace od BSG, kde to ovšem bylo divákovi podáno naprosto jinak a tisíckrát lépe), které se sem vůbec nehodí. Místo toho, aby zkoumali nové planety, poznávali vesmír a bojovali třeba i s nějakým nepřítelem (Luciánská aliance, snažící se dostat na Destiny, fakt není to pravé), se zde řeší "blbosti". První serie sice končí zajímavě a druhá už se přeci jen začala natáčet, ale pokud scénaristé rychle nepřijdou s něčím jiným, tak tento seriál čeká rychlý konec. // No uvidíme, konec série byl celkem podařený a zvedl tak mé původní 3 hvězdičky na 4. Uvidíme, jak si povede v další sérii.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Tento britský seriál si rozhodně zaslouží plné pětihvězdičkové hodnocení. Nejen že mě překvapil svým stylem "s ničím se nepářu a nacpu do toho scénaře absolutně cokoliv, ať je to sebevětší sprosťárna", ale hlavně postavami a celkově i prostředím, kamerou, skvěle vybíranou hudbou, báječnou britskou angličtinou s jejími neodolatelnými přízvuky (viz Kelly) a také tím, že si nehraje na nějakou "apokalypticko-globální hovadinu" ála Heroes. S každým dalším zhlédnutým dílem máte neustále chuť na další a další misfiťáckou nálož, takže s chutí do toho.