Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Poslední střih (2022) 

Už dlouho jsem se tak krásně nezasmál, naprosto super.

plakát

Výjimeční přátelé (2019) 

Mně se to upřímně líbilo. Vyhovovalo mi pomalé tempo a krásná - byť často jednoduchá - scéna. Spousta recenzí tady říká, že začátek je hrozně pomalej a nudnej. Pomalej možná, mně nicméně bavil a celek jsem si užil.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Upřímně? Mě to bavilo. Obecně mám rád scifi a tohle je prostě odpočinkový béčko s jednou zajímavou myšlenkou (nebudu spoilerovat). Jestli hledáte fajn scifi, se kterým si sednete na balkon a dáte sklenku, za mě dobrá volba.

plakát

O těle a duši (2017) 

Při brněnské projekci zkolabovali 3 lidé. Při pražské také tři. Při jedné z posledních scén. V Maďarsku začínají taky pomalu odpadat. Tohle není obyčejnej film a odcházet z kina s pocitem, že kolem vás to 3 lidi nedali a ani nevíte, jak to dopadlo...

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Ohromně mě překvapila a potěšila hudba, už kvůli té bych dal 4 hvězdy. Pátá je za příjemný příběh, který krásně plyne a dovolí divákovi na chvíli si odpočinout.

plakát

Equalizer (2014) 

I když je hlavní postava v tomhle filmu takový mix Arnolda a MacGyvera, je to klasický béčko, které jsem si nečekaně užil a bavilo mě od začátku do konce. A pak že pupkatý chlapi nemůžou být drsný!

plakát

Ranhojič (2013) 

Historie je jedna velká sinusoida a bylo by naivní se domnívat, že "my" - ať už pod tím pojmem vnímáme národ, etnikum, náboženství nebo jakoukoli jinak definovanou skupinu - jsme lepší než "oni". Jednou v budoucnu si o nás prostě budou myslet, že jsme byli tak trochu padlí na hlavu. Ranhojiče jsem si užil se vším všudy a tuto pravdu si tak připomenul.

plakát

Slídil (2014) 

Po dlouhé době konečně změna! Ten, kdo se v dnešním světě odváží posunout hranice, může být tím kdo vyhrává. Ale za jakou cenu?

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Asi už na mě těch dílů bylo moc. Všechny Tolkieny jsem četl a příběhy dobře znám. Od knížek jsem se u filmu oprostil a těšil se, že si užiju pěkné fantasy, ale místo toho to zcela po pravdě byla pěkná nuda. Miluju fantasy filmy a na Hobita jsem se moc těšil, ale to, čeho jsem se obával u prvního dílu, se mi zcela potvrdilo - 3 filmy na jednu knihu jsou pro mě moc.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Ty tři hvězdy jsou za výpravu a Jeffovu zamumlanou hlášku "Ájem d fevnth fan of d fevnth fan". Škoda toho scénáře, mohlo to být fajn fantasy, takhle je to film, který okamžitě zapomenu a už si na něj pravděpodobně nikdy nevzpomenu, a to jsem fanda žánru.