Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (10)

Spotlight

Spotlight (2015)

Titulky jsou psány ve fontu Miller, písmu typickém pro noviny Boston Globe, které ve filmu vystupují.

Spotlight

Spotlight (2015)

Skutečný Walter Robinson o svém představiteli Michaelu Keatonovi řekl: "Byla mi odcizena má osobnost. Kdyby Keaton vykradl banku, policie by hned v želízkách vedla mě."

Odbor městské zeleně

Odbor městské zeleně (2009) (seriál)

NBC původně objednalo 13 epizod 1. řady, nicméně kvůli těhotenství hlavní herečky Amy Poehler (Leslie Knope) bylo nakonec vyprodukováno epizod pouze 6.

Odbor městské zeleně

Odbor městské zeleně (2009) (seriál)

Mapa města Pawnee je ve skutečnosti pouze jen zrcadlově převrácená mapa skutečného města Muncie ve státě Indiana. Muncie v seriálu dokonce párkrát zesměšnili.

Kancl

Kancl (2005) (seriál)

Adam Scott se ucházel o roli Jima, kterou však nakonec získal John Krasinski. Scott nakonec ale i díky tomuto castingu získal roli Bena Wyatta v jiném seriálu od NBC - Parks & Recreation (od r. 2009), jehož tvůrcem je taktéž Greg Daniels. To samé platí pro Kathryn Hahn, která si v Parks & Recreation také zahrála.

The Cinema Snob

The Cinema Snob (2007) (seriál)

V epizodě, kde Cinema Snob (Brad Jones) kritizuje film Turkish Star Wars (1982), Snob vytáhne z kapsy antiepileptikum Tegretol. Při recenzi filmu The Stewardesses (1969) se zmínil o svém chorobném strachu z létání. Samotný herec Brad Jones na svém fóru potvrdil, že skutečně těmito problémy trpí .

Zátah 2

Zátah 2 (2014)

Julie Estelle měla s bojovým uměním nulové zkušenosti, a tak se od základů začala učit bojové umění Pencak Silat již 6 měsíců před natáčením jejích scén.

Reklama