Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, je úplne zbytočné sa rozpisovať o tom, že anglická verzia je lepšia. Pretože aj napriek vysokej kvalite je to naozaj diskutabilné. Americká verzia sa po prvých 6 dielov, vybrala svojim smerom. A aj keď sa niektoré dejové línie dostali do rovnakého štádia ako to bolo v prípade anglického seriálu, celkovo je príbeh komplexnejší a zaujímavejší. Pre mňa sa jedná o jeden z najlepších seriálov. Jednak dokáže zabaviť a má svoje smutné a dramatické momenty a to všetko v dokonalej vyváženosti. Steve Carell je blázon a pre mňa jeden z najlepších súčasných komikov. Jeho filmy mám neuveriteľne rád a v tomto seriály som si ho užíval. Po jeho odchode, kedy by si človek mohol myslieť, že seriál skĺzne do hlúposti a už to nebude ono, sa seriál znova vybral iným smerom a znova bavil a dojímal. Jedna z veľkých výnimiek že všetkého veľa škodí. Toto by som mohol pozerať stále a zatiaľ ma to nikdy neomrzelo. Teším sa na deviatu sériu. 100% zábava a Rainn Wilson je dokonalý. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Americkému Kanclu hrozně moc pomáhá to, že si rychle a jasně definuje veškeré figury. Tvůrci z toho pak ohromným způsobem v jednotlivých dílech těží a vytváří kvantum opravdu extrémně vtipných situací. Šéf v podání Steva Carella nicméně není (na rozdíl od britské verze) ústředním hrdinou, ale pojítkem, které vše drží pohromadě. A jak jeho Michael odejde, hrozně to celé spadne. Seriál se najednou nedokáže jakoby soustředit na zvolená témata, Michaelova přehnaná snaživost chybí a tvůrci nezvládnou vytvořenou mezeru novými šéfy zaplnit. Na konci deváté série si to nicméně už trochu sedne (imho bylo chybou, že tvůrci nedali hned Dwighta jako Michaelova náhradníka). Finále dojme. Výborný seriál, leč s vlažným dojezdem. A jedna z mála show, ve které se můj oblíbenec James Spader herecky vážně nenašel. 80% ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemam rad odporucania typu: vydrz nejako prvych xyz serii a potom sa serial rozbehne do genialnych vysin. Toto je ale presne ten typ serialu. Prva seria je mizerna. Herci sa este len zohravaju a scenaristi sa snazia neuspesne napodobnit britsky original. Lenze od druhej serie je to genialny pocin. Scenaristi si uz isli svojou cestou, herci pochopili o co tam ide, Carell sa vykaslal na otrasne ulizane haro, ktore mal v prvej serii a uz to slapalo ako svajciarske hodinky.Takze skuste nejako vytrpiet prvu seriu (nastastie ma len 6 dielov) a budete sa skvele bavit. Jeden z mala serialov, ktory sa s kazdou dalsou seriou neustale zlepsuje. (pisane po zhliadnuti piatich serii) ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Britská i americká verze jsou o tomtéž: netradiční seriál, těžící z (ne)humorné "trapnosti". Je o bandě blbů v kanceláři, kteří tráví většinu pracovního dne, tím, že tam jsou a jsou -prostě- trapní. Někdo je trapnej tak trochu, někdo trapnej zase o něco víc a někdo je megatrapnej... Z čehož pak vyplývá obrovská škála trapných situací, které jsou na stupnici trapnosti rozloženy spíše v té horní polovině. --- Teď si mě představte, že sedím na židli čelem ke kameře a povídám: "Dobrá, už nebudu používat slovo ´trapný´. Protože to po mě chcete. Ale jak jinak to nazvat, když to slovo stoprocentně vystihuje moje pocity? Ale dobře. Nebudu ho používat. Nebudu používat slovo ´trapný´." To opravdu nebylo moc vtipné, že? Spíš to šlo tak jako trošku do trapna... A přesně o tom je "Kancl". Přičemž americká verze je mi o maličko sympatičejší. Asi díky roztomile trapnýmu Carellovi. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • B.J. Novak a John Krasinski spolu chodili na vysokou školu, promovali v roce 1997. (don corleone)
  • Odpočívadlo, na kterém Jim (John Krasinski) požádá Pam (Jenna Fischer), bylo celé postaveno jako kulisa a celá scéna stála 250 000 dolarů. Producenti ji označili za nejdražší scénu, kterou kdy natočili, ale zároveň scénu označili, jako nejdůležitější milník dosavadních pěti sérií. (Senorgrinch)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama