Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající komediální seriál, který překvapivě dobře převedl původní britskou verzi (kterou mám stále radši) do amerického prostředí. Je v něm opravdu hromada skvělých a zábavných postav, ale bohužel ke konci některé odcházejí či se stávají kvůli scenáristům horšími. Američani to neskutečně roztáhli, a tak je menší zázrak, že celých 7 sérií je seriál stále velice vtipný a najde se zhruba desítka, možná dokonce dvě desítky dílů, které jsou "komediální zlato". V osmé sérii odchází důležitá postava Šéfa a kancl je nyní jiný, ale pořád se statečně drží. Poslední devátá sezóna však už pro mě byla místy utrpení sledovat. Pořád byla občas vtipná, ale jak si seriál tak dlouho držel úroveň, tak tady se dějí fakt hrozné věci a přicházejí i strašné díly. Kéž by 9. řada nikdy nevznikla, zanechala mi slušnou pachuť v ústech. Takhle výjimečný seriál si zasloužil lepší finále, ale co už. Americký Office je i tak skvělý americký seriál, který si zaslouží své místo mezi nejlepšími sitcomy všech dob. (8/10) ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Tu sa pri sledovaní ani nedá postrehnúť v akej sérii sa nachádzate - jednoducho to nestráca kvalitu a čo je skutočne zaujímavé pre sitcom - dej sa vyvíja ďalej a nestagnuje. Pozerala som päť sérií za sebou bez toho, aby som The Office musela zamieňať s iným seriálom a nenudil ma - seriózne, pri koľkých niečo takéto môžete povedať? Zaslúžene sa umiestnil v mojej TOP. Síce nerada citujem iných užívateľov, ale tentokrát musím, pretože sa úplne stotožňujem s časťou Revanxovho komentáru: „Začal som na troch, zvýšil na štyri a nakoniec som skončil pri piatich hviezdičkách. A najradšej by som dal viac." ()

Reklama

Davered 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že remake dokonalého seriálu může být ještě lepší než originál. Americká verze je vtipnější (i když někdy za cenu uvěřitelnosti) a hlavně v ní hrají lepší herci (Rainn Wilson!!!). Nenechte se zmást prvními díly, které jsou prakticky identickou kopií britské verze; postupem času se začne ubírat trochu jiným, vlastním směrem. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Přibližně první dvě série se seriál skutečně snaží pobavit stylem "awkward humour", což samozřejmě nefunguje na každého (na mne díkybohu ano). Po čase se ovšem seriál překroutí do klasicky stylizovaného, a geniálního, sitcomu se stálou dávkou carellovského humoru. I po sedmi sezónách stále nejzábavnější seriál v americké televizi (i když Community je blízko). Všechny sezóny kolem 90-100%, s výjimkou první. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Tvůrce původního britského Kanclu Ricky Gervais se jako postava ze seriálu David Brent objevil nejen ve čtrnácté epizodě sedmé série, kde se setká s Michaelem (Steve Carell), ale ještě jednou v posledním díle sedmé série, kde probíhají pohovory na nového manažera pobočky po odchodu postavy Michaela ze seriálu. Zde zaslal jako zájemce o práci z Velké Británie video, které si komise, řídící pohovory, pustí. (Bane_Boss)
  • Postavy v seriálu často popíjejí nealko nápoje od Crystal Club, což je značka, která se vyrábí ve městě Scranton. (don corleone)
  • Tato epizoda se nevysílala během maratonu na americké kabelové síti Comedy Central kvůli rasově necitlivému obsahu. (LUKICKK)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama