Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Akta X

Akta X (1993)

Akta X jsou seriálem mého života. Když jsem byl malý, jejich znělka mě spolehlivě dokázala zvednout od televize a donutila jít spát a schoval se pod peřinu. Po letech jsem se k seriálu vrátil a neskutečně si ho do poslední sekundy vychutnával. Geniální postavy, příběhy, humor a těžko popsatelná "paranormální atmosféra". To je jen zlomek z toho, co v sobě Akta X skrývají a díky čemuž se mi vryla hluboko do nitra. Když jsem shlédl poslední epizodu seriálu, upřímně říkám, že pocit, který mě svíral, jsem zažil jen v málo životních situacích. Jsem si jistý, že podobný nostalgický, stísněný a ohromující pocit ve mě již žádný jiný seriálový ani filmový zážitek nevyvolá. Akta X, mám před Vámi velký respekt a bezmezně Vás adoruju!

Peep Show

Peep Show (2003)

geniální, geniální, geniální, geniální, geniální. Bože, jak já miluju Mitchella....

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Jeden z mých nejolíbenějších seriálů, kdo by si nezamiloval "plachého úchyla" Simona (moje nejoblíbenější seriálová postava ever), Lauren Sochu mluvící dokonalým nářečím nebo sprosťáčka Nathana. Skvělý seriál je doplněn i skvělou hudbou, namátkou třeba Joy Division, The xx, The Horrors nebo Hot Chip. Závěrečná scéna s Nathanem v rakvi pouštícího si písničku To the End od Blur, je jedna z nejlepších seriálových scén, co znám. Heroes jsou mrtví, ať žijí Misfits. Nemůžu se dočkat zářijového pokračování! I fokin luv ya Misfits.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

výborná atmosféra, výborné episody, výborná hudba, výborní herci a výborný seriál....Opravdový a přitom skromný seriál, z kterého na vás vždy dýchne atmosféra oné neopakovatelné doby. Jediná postava, která mi v něm neseděla, byla Arazimova dcera Klaudie. Vyhrocená atmosféra, kterou vyvolala, mi do krimi seriálu nepasovala.