Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tak shlédnutý už i desáty díl, podobnou odlišnost od běžních seriálů přinesl již Spartakus: Krev a písek. Zde jsme však v úplně jiném světě, kde není potřeba držet se, sice jen trošku, historických fakt, jako u Spartaka. Nejvíce postrádám velkolepé bitvy, které by tomuto seriálu přidaly ještě pár kladných bodů k dobru. Ale to nemění nic na věci, že jako další tisíce fanoušků čekám na pokračování a pokud se nepletu, tohle byla jen první série ze sedmi.

Vikingové

Vikingové (2013)

Klobouk dolu, asi jsem nečekal, že něco dokáže překonat v mých oblíbených seriálech Spartaka, ale nebojím se tuto novinku přirovnat kvalitou i ke hře o trůny. Na rozdíl od ní se dá soustředit na pár postav a ve své podstatě považuji Vikings za mnohem snáze stravitelné. U pátého dílu již byla schválena druhá série, což je obrovské plus a nemuselo se nic zbytečně uspěchat. Pravdou je, že armády Anglie čítající desítky mužů mi přijdou trochu zvláštní, ale pohled kamery na jednotlivé souboje to plně nahrazuje.

Spartakus

Spartakus (2010)

Spíše než historický seriál to ve mně budí pocit, že se jedná o porno s prvky historie. Ale proč ne, ve své podstatě tomuto seriálu nic nechybí, řekl bych, že dokonce nabízí a já si z něj beru plnými doušky hodiny a hodiny skvělé podívané.