Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Vlak dětství a naděje

Vlak dětství a naděje (1985)

Karel Kachyňa a jeho seriálový skvost Vlak dětství a naděje je hlavně herecký koncert Stanislava Zindulky a Helany Růžičkové kteří si své roli opravdu užívali. i za tak strašného konfliktu člověk prožívá své štěstí a smutky, K. Kachyňa byl vždy režisér který dovedl točit krásné lidské příběhy.

Bylo nás pět

Bylo nás pět (1994)

Karel Smyczek nemohl natočit tuto knížku Karla Poláčka lépe, Bylo nás pět je dnes seriálová klasika na kterou se rád kouknu vždy a s chutí už jen pro výbornou atmosféru předválečné doby, herecké výkony, skvělou režii a nádhernou hudbu Petra Hapky.

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989)

Dobrodružství kriminalistiky seriál na který se dá koukat vždy, skvělé příběhy o vývoji a postupu kriminalistických metod ve světě i u nás s výbornými výkony všech herců bez rozdílu, skvělá výprava, výběr lokaci, tradičně vynikající hudba Karla Svobody jako vždy a vše funguje skvěle pod režijním taktovkou Antonína Moskalyka, 100% seriál.

Návštěvníci

Návštěvníci (1983)

Nejlepší Český sci-fi serial který u nás vznikl, prostě tato expedice se povedla od výborné režie Jindřicha Poláka přes skvělé herecké obsazení v čele s Josefem Bláhou a výbornou hudbou Karla Svobody.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

To nejlepší co kdy vzniklo mezi animáky vždy se znovu zasměju, Simpsonovi jsou extratřída, 100%

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Jeden z nejlepších Sci-Fi seriálu co kdy vznikl, Chris Barrie, Craig Charles, Danny John-Jules, Robert Lewellyn jsou naprosto úžasní, seriál nacpaný dialogy na které se nezapomíná, Lister "Rimmere jaké je to po smrti? Rimmer, Smrt? Je to jako být na dovolené s partou Němců, Červený trpaslík nemá prostě chybu,100% je málo na tento skvost.

Dr. House

Dr. House (2004)

Dr. House a jeho jedna nekorektní hláška za druhou s řádnou porcí černého humoru na který se jen tak nezapomene, Hugh Laurie se této role už nikdy nezbaví ať bude dělat vše možné ale jemu to vadit nebude a mě už vůbec, děkuji Brianu Singrovy za zrod této legendy.

Robin Hood

Robin Hood (1984)

Robin Hood byl pro mě to nejlepší co v seriálové tvorbě televize dávala a ve škole jsme také o ničem jiném nemluvili a proto nechápu že ČT dala to zrůdné nové zpracováni které nesahá ani po paty této klasice.

Firefly

Firefly (2002)

Jak se mi nelíbí Serenity tak seriál Firefly ho překonává o několik tříd a těch 14 dílu je sice málo ale zato zábavných.