Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (7)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Drsnější než všechny předchozí Star Wars filmy a přesně proto je tak dobrý. Na nic si nehraje, nic nekopíruje, je svůj a je zkrátka lepší jak poslední Síla se probouzí. I kvůli poslední epické scéně s Vaderem dávám 5*

plakát

Rozpuštěný a vypuštěný (1984) 

Dvojici Svěráka a Smoljaka jsem si zamiloval už jako malý. Tento humor je opravdu bezkonkurenční. Stará dobrá komedie plná nezapomenutelných hlášek. Dávám 5 kachen.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po dlouhé době nový kvalitní seriál a navíc podle mých oblíbených knih. Výborné herecké výkony utvářejí již tak kvalitní svět. Navíc je dobré, že seriál se drží předlohy a nejde svojí vlastní cestou. pro mě jasných 5*.

plakát

Přední linie (2011) 

U tohoto filmu je viděť, že nejen Hollywoodská produkce dokáže natočit výborný film. Tento film je po všech stránkách skvělý, jak scénář, tak herci a kamera. Opravdu nemám co vytknout, pro mě jeden z nejlepších válečných filmů a podle mě, by si zasloužil větší hodnocení a uznání. Pro mě jasných 5*.

plakát

Predátoři (2010) 

Oproti jedničce je to velké zklamání. Od tohoto filmu jsem čekal mnohem víc. Stejná situace jako v jednicče, parta lidí se ocitne v divočině, kde je začne cosi lovit, jediný nový nápad je jiná planeta. Ani herecké výkony mně tolik neoslovily jako v jednicče, od Adriena Brodyho jsem čekal mnohem více než ve filmu předvedl. Takže jestli se chcete podívat na kvalitní film, sáhněte radši po prvním dílu, toto je podle mně jen jakýsi Remake prvního dílu.

plakát

Mistr loutkář (1989) odpad!

Tohle měl být horor? U většiny scén jsem spíše umíral smíchy než strachem. Já si horory teda představuju trochu jinak, pro mně jeden z nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl.

plakát

Tanec s vlky (1990) 

Skvěle natočený film, skvělá hudba a skvělý Kevin Costner. I přes délku tohoto filmu mohu říct, že jsem se ani na chvilku nenudil. Krásný příběh o muži, který se místo utlačování indiánů pokusí jim porozumnět a vcítit se do jejich situace, kterou zažívají pod nadvládou kolonizátorů. Po shlédnutí filmu jsem na něj nemohl dlouhou dobu přestat myslet, zanechal ve mně spoustu pocitů, podle mně nejlepší western. Jenom škoda, že na svůj výborný výkon, jak herecký, tak režijní, už Kevin Costner nikdy nenavázal.