Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Člověk se na tento film může dívat denně a přesto najde pokaždé něco,co by počet hvězdiček jenom zvyšovalo!Komplexní dílo se vším co k tomuto žánru patří.Nikdy nezapomenu na to pírko symbolizující začátek a konec nádherného příběhu!Vynikající!

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Absolutní špička mezi sci-fi filmy,která je navíc obohacená o otázky lidské existence,nad kterými se divák musí zamyslet,ikdyby nechtěl.Skvělé herecké obsazení,jakoby to Arnold ani Linda Hamilton vůbec nehráli.Šel mi mráz po zádech,ikdyž jsem tohle dílo sledoval po desáté.Na to se nedá zapomenout!

Sedm

Sedm (1995)

Tohle je naprosto dokonalý,režijně skvěle zvládnutý film,podtržený naprůměrnými hereckými výkony.Takových filmů bych chtělo více a více.Bohužel to vidím ne moc pozitivně,protože takhle povedený film snad už těžko někdo udělá!Škoda jen,že se více nepředvedl Kevin Spacey,ale je to možná dobře!Takhle to dostalo tu pravou šťávu!

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Na Rockym jsem vyrostl a pokaždé co se na něj dívám,od prvního dílu po poslední,tak mě to sakra,ale sakra baví.A budě mě to bavit ikdyž se na něj budu dívat až mi bude 60.To je na tom to kouzelné.Číslo 4 patří k nepovedenějším a těm co se mi nejvíce líbily!

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Film s velkým "F".Nikdy nezapomenu na tanec u ohně!

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Nejlepší film Mela Gibsona. Absolutní špička v oblasti válečných a historických filmů.