Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Poslední recenze (4)

plakát

Skandál texaských roztleskávaček (2008) (TV film) 

já dávám **** z důvodu, že to ve mě něco zanechalo a utvrdilo mě to v tom že na každou svini se voda vaří a nic nemůže procházet věčně. U tohoto filmu jsem měla několikrát chuť ho vypnout a přestat koukat jak mi bylo nepříjemný co se tam dělo. Jak už tu někdo psal, kolikrát se na školách dějí horší věci a kdyby takový lidí jako Emma bylo na světě víc, možná by těchto problému jen úbývalo. Mám ráda filmy podle skutečné události, protože jim víc věřim a tenhle film i přes to nízké hodnocení by si měl zhlédnout každý, pak by možná našel inspiraci v tom jak bojovat s problémy, které se na škole dějí a že všechno může skončit happyendem =) Původní důvod proč jsem si ho pustila bylo, že jsem chtěla vidět Ashley Benson v roli "mrchy" a opravdu jsem si myslela že po ní něco hodim =D Nakonec jsem ráda, že jsem ho zkoukla, že jsem se k němu přes ní dostala. Určitě to je obohacující a myslím, že by si zasloužil vyšší hodnocení. Je to přeci ze života, žádný vymyšlený sci-fi patlátor plný krve. Na tohle by se lidi měli koukat, na životní příběhy a filmy podle skutečné události. Toť vše z mé strany.

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Tak si zase musim zakomentovat, když vidim to "úžasné" hodnocení. Přesně jak tu už bylo řečeno, spoustu lidí hodnotí aniž by se na to kouklo. Tady vidí "Bíbra" tak hned dají odpad a já věřím, že to tak je. Můj názor je ten, že pokud nejste SRABÁCI tak se na to podíváte, otevře vám to oči a sami pak usoudíte, že v tom klukovi něco je, že má talent, úžasně bubnuje a komentáře níž o tom mluví jasně. Vždyť spolupracuje s hvězdama, podporuje ho L.A Reid a vy si myslíte, že by spolupracoval s někym kdo by za to nestál?! To samý s Miley Cyrus (Hannah Montana) jsou to mladí lidé, kteří si jdou za svým snem a daří se jim to. Rovnou vám můžu říct, že nejsem žádná náctiletá fanynka ale já ho měla vždycky ráda, vždycky ho mít ráda budu a po zkouknutí tohodle dokumentu ho mám ráda ještě víc. Nevím jestli mu závidíte nebo jestli si léčíte komplexy a cítíte se "cool" když dáte odpad! ale seberte všechny síly a zkuste se na to nejdřív podívat, než to ohodnotíte =)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Myslete si co chcete ale já dávám plný počet! Twilight sága mě nikdy nebavila až od 3. dílů tedy od Zatmění, jse to začala "žrát" a už ten díl jsem viděla několikrát. Dalším dílem se to ve mě začalo ještě víc stupňovat a nemohla jsem se dočkat až uteče rok a já budu v kině sedět na části druhé. Rok utekl neskutečně a já opravdu v tom kině seděla a dokonce jako bonus na obou dvou částech a půlnoční premiéře. Hned n začátku jsem seděla otrávená protože mi přišli zbytečně dlouhé úvodní titulky ale pak když film začal jsem seděla a užívala si ho. Neni v něm část, která by mě nebavila a ze všech dílů mi přišel nejvtipnější. Jelikož nečtu knížky tak jsem nevěděla co čekat ale podle traileru, jsem věděla že to bude pecka! Závěrečná bitva byla prostě perfektní, akční, napínavá. Takhle se mnou ještě žádný film nehnul a to myslim vážně. V průběhu jsem se nejdřív plácla přes pusu, když jsem viděla co se tam děje, pak jsem vykulila oči jestli se i to nezdá a nakonec jsem měla hvězdičky před očima když se to rozseklo. Ano patřím mezi ty "cvoky" co to tak žerou ale upřímně řikám, že se mno uještě nikdy žádný film takhle nehnul (vlastně ano Orphan ale to už odbočuju). Podle mě je to ten správný "borec na konec". Viděla jsem ho už 4x a nehodlám s tím končit, mohla bych na něj koukat pořád a každý den a vím, že mě bavit nepřestane...

Poslední hodnocení (260)

Nelítostný Parker (2013)

10.01.2016

Divergence (2014)

21.09.2015

300: Vzestup říše (2014)

20.09.2015

Rezistence (2015)

20.09.2015

Zmizení (2013)

20.09.2015

Next (2007)

19.09.2015

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015)

18.09.2015

Taneční akademie (2010) (seriál)

15.09.2015

Millerovi na tripu (2013)

22.06.2015

Reklama