Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Zajímavosti k filmům (71)

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Když loď dopluje na Island, členové posádky řeknou Walterovi (Ben Stiller), aby pospíchal k tomu jedinému kolu, které tam je, protože na něj mají zálusk i nadržení Chilané, kteří se chtějí dostat do striptýzového klubu. Ve skutečnosti ale islandský parlament striptýzové kluby v roce 2010 zakázal.

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Na Islandu žádná restaurace řetězce Papa John's není. Pro účely natáčení na ni bylo předěláno místní pekařství.

Michael Jackson - Cry

Michael Jackson - Cry (2001) (hudební videoklip)

Klip měl původně vypadat úplně jinak. Jenže Michael Jackson se nepohodl se svým vydavatelstvím Sony Music a rozhodl se ho opustit. Sony tak nedala Jacksonovi finance na to, aby natočil klip podle svého. Navíc zastavila propagaci singlu "Cry" i celého alba "Invincible", ze kterého píseň "Cry" pochází.

Michael Jackson - Why

Michael Jackson - Why (1996) (hudební videoklip)

Michael Jackson nazpíval tuto píseň společně s 3T - R&B skupinou, kterou tvoří jeho synovci. Michael jim tak chtěl pomoci nastartovat jejich hudební kariéru.

Michael Jackson feat. Janet Jackson: Scream

Michael Jackson feat. Janet Jackson: Scream (1995) (hudební videoklip)

Klip je zapsán v Guinessově knize rekordů jako nejdražší videoklip všech dob. Stál 7 milionů dolarů. Největší výdaje padly na vytvoření stavu beztíže.

Michael Jackson: Gone Too Soon

Michael Jackson: Gone Too Soon (1993) (hudební videoklip)

Michael Jackson napsal tuto píseň o Ryanu Whiteovi, chlapci, který zemřel ve 13 letech na AIDS. Nakazil se krevní transfuzí. Kvůli špatné informovanosti okolí se proti němu konaly veřejné protesty. Ryan White se poté začal angažovat v boji proti diskriminaci lidí s AIDS.

Michael Jackson: Who Is It

Michael Jackson: Who Is It (1993) (hudební videoklip)

Ve scéně u helikoptéry nevystupuje přímo Michael, ale jeho dvojník. Jackson se totiž na natáčení nemohl dostavit kvůli nabitému diáři.

Reklama