Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Na Frodovu cestu k hoře Osudu nezapomene nikdo. Na neočekávanou cestu Bilba s trpaslíky většina zapomene poměrně rychle. Hobbit je po stránce příběhu splácaný a chybím mi v tom ono ,,něco" co měly předchozí trilogie Pána prstenů. Těšila jsem se na masky a skvělou vizuální stránku,která mě nezklamala, naopak jsem si ji ve 3D formátu skvěle užila. Cestu Bilba Pytlíka hodnotím jako průměrnou...

plakát

Interview s upírem (1994) 

Na zadek mě to neposadilo,ale pořád je to snesitelnější a vděčnější než Bella s Edwardem.

plakát

Hrdý Budžes (2003) (divadelní záznam) 

Lenka Krátká tralala se nám strachy posrala!

plakát

Zeitgeist: The Movie (2007) 

Podle kiddo jsem na tom zřejmě hůř než trol s atrofií mozku. Mě ten film jen potvrdil určité myšlenky.Spekulace? To je termín pro osoby, které raději nechtějí věřit.To ovšem nemám nikomu za zlé. Ale já tomu věřím. Podívejte, co se kolem nás děje. A že je to prakticky dílo s primitivní výrobou v Power Pointu? No a? Myslím si, že když má film myšlenkově něco do sebe, tak může být lepší než celý dokonale graficky zpracovaný zkurvený Avatar. Tenhle film, dokument, sračka - říkejme si tomu jak chceme - vždycky bude kontroverzní, protože ti dnešní jednoduší lidičkové nedokáží unést pravdu o tom, že jsme ovce, že v demokratických státech neexistuje demokracie. Dnes většina lidí nikam nesměřuje, nemá žádné cíle, nepřemýšlí. Všechno sežereme i s naviákem. Uvidíme tak za 50 let....Doporučuji si pořádně přečíst Orwella a jeho 1984, myslím, že by jste tam někteří z vás mohli přijít k velmi cenným informacím a zároveň si udělat menší obrázek, jak by to tu jednou mohlo třeba vypadat. Všechno je možné.

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Polovina filmu byla skvělá. Druhá polovina mě už tolik nenadchla a neseděla mi. Filmem je prolnuto spousty odkazů na starší filmy Quentina. Efekty bouraček a krvavých auto zvráceností - vynikajicí. Kurt Russel - skvělý.

plakát

Memento (2000) 

Velmi poutavý film. Úžasný děj a hlavně zpětné logické návaznosti Leonardovy komplikované paměti.