Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (100)

plakát

Panenka Jane (2014) (seriál) 

Prvni serie me bavila. Je to vtipne, je to svizne, je to jine... jako velmi vtipne utvorena sebeironicka reflexe vsech argetinskych a venezuelskych telenovel. Navic hlavni protagonistka je fakt sympaticka. Sedlo mi to... Druha serie uz byla trochu "meh"... a treti jsem ani nedokoukala... meh... proste ne kazdy napad dokaze utahnout vic jak dve serie...

plakát

Lucy (2014) 

Zajímavé téma, ale tak tuctově zpracované a nekonzistentní. Opět film, který přetéká násilím, které asi z pohledu autora bylo nutné, mě však vůbec nesedlo. Chápu, že je populární ukazovat, jak je dnešní svět zkažený a že v podstatě směřujeme do pr... ale čekala bych, že když člověk dosáhne absolutního poznání pravdy o smyslu života a prohlédne "matrix", přestane se v té chvíli ohánět zbraněmi a střílet nazdařbůh okolo sebe. Film byl v podstatě zklamáním. Byly tam zajímavé momenty, o filmu jsem i nějakou dobu po shlédnutí přemýšlela...nicméně hlavní myšlenka mi buď unikla (konec byl dost abstraktní a prostě podivný) nebo jsem se s ní nedokázala ztotožnit. Opravdu si Luc Besson myslí, že lidskost je v podstatě projevem nevědomosti? Těch pár hvězdiček dávám za herecké obsazení. Morgana Freemana mám ráda a Scarlett Johansson byla v první půli filmu fakt přesvědčivá.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Tak tohle byla hodně smutná podívaná. Hvězdička jako obdiv za to, že tam Bolek Polívka opravdu dostal skoro všechny původní herce a ještě nějaké navíc. Jinak mi to přišlo celé fakt zbytečné. I ten čas, který jsem s filmem strávila.

Poslední hodnocení (621)

Columbo (1971) (seriál)

15.09.2018

Divoký anděl (1998) (seriál)

odpad! 15.09.2018

Panenka Jane (2014) (seriál)

15.09.2018

Jana Eyrová (2011)

15.09.2018

Dobré místo (2016) (seriál)

15.09.2018

Dr. House (2004) (seriál)

15.09.2018

Sběratelé kostí (2005) (seriál)

15.09.2018

My Perfect Romance (2018) (TV film)

15.09.2018

SPF-18 (2017)

odpad! 15.09.2018

Reklama

Poslední deníček (4)

dnešní seriály

Taky už jste si něktěří z vás povzdechli, jak mizerný výběr nových seriálů máme? Ano, přiznávám se, i já se ráda dívám na seriály. Jako teenager jsem se zkoušela dívat skoro všechno, co se u nás dávalo... a tím myslím i Divokého Anděla, Ošklivku Betty a Esmeraldu. :-) No, kde byly ty časy, kdy si puberťák pustil telku a vyskočila na něj slepá dívka v zelené hávu s jejím ubrečeným přítelem Jose Armandem (no i mě udivuje, že si jeho jméno pořád ještě pamatuju)... dneska je to samá Kriminálka, krev, ku-vy a kosti. :-) Jsem už tak stará, že mě neláká dívat se na zfilmované deníky tlupy upírů, krvavé války králů o trůn nebo útržky ze života masového vraha či zlaté mládeže na střední škole ve Spojených státech? Proč tolik násilí, intrik, sexu a krve? Kde je nějaká pohoda, u které se člověk může i zasmát? No určitě nejsem až tak stará, abych oprašovala Dallas nebo Beverly Hills a koukala se na "eighties has beens"... ale na co tedy?

Tak si říkám, díky Bohu, za The Big Bang Theory a Modern Family, které se ještě natáčí... a pak si taky říkám, že je možná na čase opustit svět seriálů a začít dělat něco jného... Třeba se vrhnout na vaření? Nebo bych mohla zase začít běhat... Hmmm...