Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Hrozně zvláštní... chvilkama mi tam chybělo nějaký konkrétnější vysvětlení, přiblížení problému...ale ve finále to vlastně bylo naprosto ukradený. Z toho, jak byly hlavní postavy se svým "posláním" smířený, šel místy až mráz po zádech...

plakát

Jak je důležité míti Filipa (2002) 

Fakt moc příjemnej zážitek, moc mě potěšilo, že hodně dialogů nechali tak jak je napsal Wilde, bez zbytečnejch úprav. Ale když už si něco poupravili nebo přidali, nebylo to vůbec na škodu- tyhle prvky udělaly z pěkný divadelní hry zajímavej film. Kdyby tak všechny knižní adaptace dopadaly takhle!

plakát

Samec (2009) 

Tři a půl! :D A je mi uplně jedno, že to tolik lidí považuje za blbost! Je tam Ashton- a řikejte si co chcete, mně se líbí jak hraje. Chvílema je to vtipný, a konec příjemně překvapil!

plakát

Trainspotting (1996) 

,,Kdo potřebuje důvody,když má heroin." Hodně drsný. A hodně dobrý. Od hereckej výkonů, přes kameru až po hudbu.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Krásný... pro mě to bylo rozhodně něco víc než obyčejný, romantický nic, který sem čekala. Mělo to spád, chvílema i správný odlehčení... A ukázalo se že Robert snad i umí hrát... a dokonce že mu to i sluší... To sem nepovažovala za možný.. A ten šok když sem uviděla na tabuli to datum.... Prostě konsternování, to sem naprosto nečekala.

plakát

Insomnie (2002) 

Byla by to celkem fajn, ale nic moc extra kriminálka- něco víc z toho dělá jednak podle mě skvělá práce kamery- spousta zajímavých záběrů ( nejvíc asi ke konci Dormerova cesta autem ke srubu), a hlavně výkon Al Pacina- prostě geniální, řikejte si mi důvěřivá naivko, ale já mu prostě chvílema těch šest dní bez spánku bez pochyb věřila- a o tom je dobrý herectví.

plakát

Zodiac (2007) 

Atmosféru to má, provedení je taky zajímavý,jedna z lepších kriminálek,dost jí pomáhá i to že je to podle skutečnosti... Jenom dvě věci mi drnčely v hlavě celou dobu- PROČ to trvá dvě a půl hodiny...? A PROČ ty lidi sakra pořád sahaj na důkazy?

plakát

21 gramů (2003) 

Pěkný, ale asi uplně nechápu, proč to má tak vysoký hodnocení. Kvůli těm přeházenejm scénám? Vždyť šlo v podstatě pořád o jednu a tu samou věc, a jakmile sem to pochopila, v podstatě sem věděla co se stane, jak to dopadne. Byl to asi pokus to udělat zajímavější... Na jednu stranu vyšel, tenhle styl filmů nutí přemejšlet, ale tady- narozdíl třeba od Mementa- mi fakt přišlo že vyzrazuje pointu, že je to tam skoro zbytečně. Nebo kvůli tomu, že to bylo od začátku do konce jedna velká depka? Jo, bylo to smutný,bylo to hnusný, ale takovýhle filmy mi asi prostě nepřijdou dost realný, dyť každej je někdy šťastnej, i když tady byla celá ta situace nešťastná a zoufalá, ale byly tam dějový linie se TŘEMA lidma, se třema lidskejma životama a přišlo mi, že prostě schválně vybrali ty nejdepresivnější a jenom smutný chvilky. Zbytečný. S čim ale souhlasim sou herecký výkony, po týhle stránce byla radost se na to koukat.

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Protože vánoční pohádky už znám skoro nazpamět, dneska (na Štědrý den :D) jsem si pustila Ukradené Vánoce. A Tim Burton mě opět nadchnul. Geniální nápad, dokonalý písničky. Co víc si na Vánoce přát?? Teda ne, že bych chtěla, aby Ježíška nahradil jakýsi kostlivec se sundavací hlavou... Kdyby někdo už měl dost vánočního kýče, tohle je přesně pro něj.