Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (28)

plakát

Last Night (2010) 

To jsem teď fakt nepotřeboval vidět.

plakát

Dočasný domov (2013) 

Každý potřebuje být milován a tento krásný nezavislák si to též zaslouží. Americký nezávislý film je prakticky fenomén, je ho spousty, je všeobecně nedoceněn a je mou tajnou láskou. Dost často stojí na nešťastných osudech, ale s lehkostí mu vlastní dokáže zahřát.

plakát

Noe (2014) 

Mrzi me videt Darrena tam kde nepatri.... proboha proc?

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Ale vida, cesky film ma ocividne stale smysl, ze dokaze vyplodit natolik kvalitni a silny snimek. Skoda jen, ze to musi byt v polske produkci rukou bezchybne reziserky. Vskutku silny snimek, ktery se vraci do beznadeje ceske kadrove historie. Kdyz se clovek zamysli, tak je neuveritelne, ze nejvetsi dobro potazmo zlo dokaze vytvorit zase jen on sam a pravda uz dnes nikoho nezajima, smutna podstata naseho byti..

plakát

Večeře s April (2003) 

Hrave, mile, opravdove. Tak ta Katie nakonec nebude jen na ukazovani, ale nemela by na to zapominat

plakát

Antikrist (2009) 

Prvni shlednuti ve mne zanechalo rozcarovani ovsem s nutnosti o hlubsi zkoumani vizualne zhrcujiciho psychofyzickeho extremismu. Druhe shlednuti me roztrhalo svou metaforicko intelektualni intenzitou. Velmi tezke tema a velka odvaha se do nej poustet, zvlaste timto "satanistickym" zpusobem, ale kdo jiny nez Lars.. GRIEF! PAIN! DESPAIR! Velke dilo, ktere si zaslouzi uznani ovsem nedoporucim nikomu, kdo nerozumi pohlazeni bolesti... a reziserove nevyjimaje. This is Trier!!! Zpetne ovsem musim zminit, ze to co Lars dokazal v tomto opusu, poslapal Nymfomankou. Nicmene cim dal vic na nem obdivuju smysl pro manipulativni marketing. Jako psychologicky obchodnik s lidskym masem dokaze hodne a funguje to, ale prosim uz ne Nymp. Dosahl sveho, svym maniodepresivnim stylem se musi usmivat pod vousy, ale nema to zapotrebi. Nenasytne me urazi to plytvani umeleckym potencialem.

plakát

Hubbleův teleskop 3D (2010) 

Cely život at uz cilene ci nahodile skládáme do svého identickeho celku. Ten je tvoren temi extrémními, traumatizujícími, euforickymi a vsemi ostatními formami prakticky vesmirneho spektra fragmentu potažmo dnu. Tento snímek pro me osobne je onim jednim fragmentem z jednoho prostého amerického vesmirneho dne, kdy jsem dokazal uniknout od reality lidskosti k euforicke nevinnosti. Kdykoli si vzpomenu, tak se nechci opet probudit. Vraci mi to, co ma pro me zasadni smysl a to jsou emoce, pokoru a lasku. Jsem rad, ze jsem mohl byt soucasti a nikdy nezapomenu!!!