Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Absolutne suhlasim s PRIDE.

Hříšníci

Hříšníci (2011)

Hned od prvej epizody ma to chytilo, a tak to ma byt !!!

Policejní odznak

Policejní odznak (2002)

Ak sa mám priznať, prvá seria ma až tak nebavila. Čo sa vôbec nedá povedať o druhej. Tak ako to skončilo v prvej sezone, tak to pekne pokračuje v dvojke, ale oveľa brutalnejšie. Skvelí seriál, len odporúčam !!!

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Mohol to byt slušný seriál, ale tak neskutočne sa to vlečie ako v telenovele. /// Po zhliadnutí tretej sezóny totálna pecka. Musel som zmeniť moje hodnotenie.

Vincentův svět

Vincentův svět (2004)

Geniálny sitkom, každému odporúčam !!! Spolu s Californication moje najobľúbenejšie.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Prvá séria absolútne za päť stars. Veľmi prekvapivý a zaujímavý seriál. Na druhej sérií môžete poznať, že koryto peňazí pomaly, ale určite vyschýna. No, ale stále uspokojivé. O tretej sérii musím povedať, že som sa musel poriadne prekonávať aby som vydržal do konca. Veľmi veľa postáv a príbehov. Človek sa musí poriadne sústrediť, aby stíhal z dejom a zvlášť, ak tento seriál pozeráte v Angličtine. Štvrtú sériu som už pozeral, len z povinnosti, že to chcem dopozerať až do konca, ale musím uznať, že bola lepšia ako trojka !!!

Batesův motel

Batesův motel (2013)

Vcera rano som videl prvu episodu a tak ma to nadchlo, ze som musel pozerat vsetkych desat. Prva seria velka spokojnost. Dnes zacina nova na A&E takze sa uz tesim.