Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (137)

plakát

Skleněný pokoj (2019) 

Za 1) nechcete toto sledovat v kině odpoledne při BIO Senior, za 2) Trochu litujete, že jste nestihli přečíst recenze předem a tedy jste za tuto věc šli zaplatit. Lepší investice by byla jet se do vily podívat osobně.

plakát

Putování se sobíkem (2018) 

Krásná podívaná, plná vtipných záběrů i na jiné živočichy, které Sobi po cestě potkávají. Děj neukončený, že by pokračování? :)

plakát

Heavy Trip (2018) 

Neuvěřitelná směsice hlášek a bizarních situací, které by člověk nevymyslel. Stojí určitě za zhlédnutí :)

plakát

Gondíci s. r. o. (2015) (pořad) odpad!

Toto je neskutečný odpad a upřímně s vyjadřováním těch dvou by produkce měla něco udělat. Vždyť ten Gondík se vyjadřuje jako totální buran, oproti lidem, se kterými natáčí je to v tom kontrastu neskutečně vidět. Každý proti těm dvoum vypadá pak jako inteligent. Jo - za mě tento vyjadřovací mód si mohli dovolit, když se to vysílalo x let dozadu, ale v roce 2016 opravdu ne, ke všemu ještě na Primě muselo někomu přeskočit, zařadit tento poděs do večerního programu!!! Zlý sen.

plakát

Pianista (2002) 

Je zvláštní dívat se na Pianistu novým pohledem, aneb očima člověka, co nově poznal pár Poláků, a nyní již chápe, jak jsou hudební národ a co pro ně hudba a umění obecně znamená a jak opravdu pak nic jiného extrémně neřeší... Cítím v tom tu režisérovo osobní zkušenost... Cítím, to je to slovo. Cítím a slyším to...

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Takové malé hodnocení? Vždyť tu Písničku a pohádku zná každý... To mi moc objektivní nepřijde. Vs. pohádka ,,Co takhle svatba princi", která má vyšší a je naprosto tragická. Dříve jsem tu na hodnocení dala, evidentně časy fajn ČSFD jsou dávno minulé :)))

plakát

RumplCimprCampr (1997) (TV film) 

Je to sice subjektivní, protože jsem touto pohádkou byla zasažena v dětství, ale je prostě opravdu jiná než ostatní. Nezapomenu, ráda se podívám znovu