Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Vy si z toho děláte srandu, ale jestli se ty hnědý podšálky zase poztrácej, tak to budete pít z těch bílejch rozvařenejch kelímků... a to se fakt nedá.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Geniální seriál který u nás bohužel není tak populární.Kdybych měl srovnat s ostatními americkými seriály jako: TBBT nebo HIMYN, je Dva a půl chlapa o půl nebo možná o třídu výše. Charlie Sheen kterému sláva a nemalý peníz stouply do šišky, byl ze seriálu vyhozen a nahrazen Ashtonem Kutcherem, kdo ví jestli dokáže překonat vysokou laťku. I přesto za 8.sérií ručím. :)

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Dostal jsem pěstí a ještě jsem musel podepsat "dodák"!!! Tento "novácký" seriál mě přesvědčil o tom že co vyprodukuje televize Nova nemusí být nutně špatné.Naopak Nova se snažila obsadit do rolí co nejvíce známých tváří,aby přitáhli k obrazovkám co nejvíce diváků.Do hlavní role obsadily:Tomáše Matonohu.Proti tomu se nedá nic namítnout.Vlastně mně ani nenapadá v tuto chvíli herec,který by mohl zahrát popového zpěváka se zašlou slávou.I přesto že je oficiálně Tomi Paci hlavní rolí,všechnu pozornost strhává Martin Dejdar alias Ozzák.Když se podíváme na ostatní herce:Leichtová,Batulková,Ruml,Doležalová,Babčáková,dali by se jednoznačně seřadit.Leichtová se výborně hodila na roli dcery a občas řekla i nějakou trefnou hlášku,Batulková skvěle vystřihla rivalku svérázného Ozzáka.Ruml si zahrál "přiblblého" syna.Babčáková si střihla odstrašující případ dnešní matky a Doležalová za touto partou spíše pokulhávala.Role Saši byla přehnaně naivní a kladná,že mi prostě k srdci nepřirostla. Nakonec dám 4* (1* Za skvělé herecké obsazení korunované Martinem Dejdarem) (2* za vtipné scénky a trefné hlášky) (3* za dobrý nápad) (4* Televizi Nova za to,že vyprodukovala seriál který se dá sledovat bez újmy na zdraví) PS:Doporučuji epizody:Souboj titánů a Prohozz

plakát

Román pro muže (2010) 

Hodnocení tohoto filmu mi zabralo více času.Vzhledem k tomu že jsem šel trochu do rizika.Komentáře zde mě nepřesvědčily tento snímek shlédnout,přesto jsem se rozhodl že tu hodinu a půl pro tento Český snímek obětuji.Tak tedy překvapilo mě že přesto že se jedná o komedii,hned na začátku se začalo mluvit o smrti a nevyléčitelné nemoci,což myslím že pro komedii trochu drsné téma.Nehledě na to že film má pár chybiček,které ale atmosféru a zážitek prakticky nijak nekazí .Po všech mínusech se dostáváme k té lepší části hodnocení.Film mě zaujal.Je zde spousta vtipných scén a situací který snímek všemožně zpříjemňují.U filmu budete sedět dokud neskončí,zaujme vás,budete chtít vědět jak to dopadne.ALE!! Na konci vlastně budete rádi že je konec :)

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Je to pošuk! Co jsi to říkal? Že jsi pašák! Geniální veselohra s Miroslavem Donutilem ještě s geniálnějšími hláškami.Viděl jsem na DVD,Kdo ještě neviděl,doporučuji shlédnout.A máte na večer o zábavu postaráno :)

plakát

Hannibal (2001) 

Pokračování Mlčení Jehnátek jsem si sice představoval jinak ale na druhou stranu musím uznat že Hannibal je důstojným pokračováním.Ne však zdaleka tak dobrým.Hannibal pokračuje vlastně tam kde Jehnátka končila,když nepočítáme že se příběh odehrává o pár let později.Uprchlý Hanibal Lecter se potuluje po světě a po delší době o sobě dává zase náležitě vědět.Ve filmu jsou i některé nechutné scény,které se ovšem dají v klidu přežít,protože se nejedná o žádný velký humus.Jodie Foster natáčení pokračování odmítla avšak myslím si že producenti našli vhodnou a důstojnou náhradu v podobě: Julianne Moore.

plakát

Bastardi (2010) 

Velká míra sprostých slov,možná až přemíra.Nicméně dobrý nápad celkem dobré obsazení,i když si myslím že herci mohli podat lepší výkony celkem jsem se bavil.Poprvé jsem shlédnul na Prima Cool a po skončení filmu jsem ještě dlouho civěl na titulky a přehrával si v hlavě co se ve filmu vlastně událo.Drama slušné,myslím že mohu z klidným srdcem doporučit.

plakát

Kmotr III (1990) 

Po shlédnutí trilogie Kmotr jsem si v hlavě srovnal jak bych tyto filmy seřadil podle toho jak mě oslovily.Rozhodl jsem se takto:. 1.díl zaručeně nejlepší,žádná hluchá místa,stále mě film bavil asi tomu hodně přispěl tehdejší Don:Vito Corleone 2.díl:Zde pravděpodobně půjdu proti proudu,a řeknu že se mi tento díl moc nelíbil. 3.Oproti druhému dílu mi tento díl přišel zajímavější.Velkolepé ukončení ságy o Corleonově rodině 1.díl 5* 2díl 3* 3díl 4*

plakát

Jeď, Trabi, jeď! (1991) 

Tento film jsem poprvé viděl o vánocích,kdy jsem tento film dostal společně s přenosným DVD přehrávačem.Samotný film je více než slušný.Je zde mnoho komických situací a hlášek které příběh příjemně doplnují.Například když Udo s rodinou zaparkují na opuštěné pláži,ráno zjistí že jsou na nudistické pláži :). Samotný trabant dostane ve filmu hodně zabrat.Pojede po dvou kolech,přijde o nárazník,o střechu,o kapotu..Zajímavé je že si Udo vždy sežene náhradní díly ale jaksi v jiné barvě takže na konci filmu už trabanta téměř nepoznáte Verdikt:Pěkný film,zajímavá myšlenka.

plakát

Jeď trabi jeď 2 (1992) 

Shlédnul jsem první díl aniž bych věděl že existuje pokračování.Po shlédnutí jsem zahořel zvědavostí co na tento film říkají uživatelé na ČSFD.Po zadání názvu filmu,jsem se ale dozvěděl o tomto volném pokračování.I přes komentáře kvůli kterým jsem si musel položit otázku proč tento film nemá černé hodnocení jsem si tento film zakoupil.Shlédnul ho a došel k závěru že to není tak zlé.Ano není to tak dobré jako jednička už jen proto že název filmu je zde téměř zavádějící protože o Trabantu Šoršovi příběh vypráví jen sporadicky.Závěrem bych řekl že to není tak zlé proto neváhejte shlédnout. Prakticky nemusíte ani vidět jedničku protože co se týče příběhu pochopíte téměř vše. Verdikt:Za pěkný první díl 5* o trochu slabší druhý díl 4*