Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Hannibal mě dostal, především skvělý Mads Mikkelsen. Čekala jsem, že s druhou sérii seriál ztratí "grády", ale naopak se rozjel ještě víc. Každý díl je pro mě překvapením, nikdy není nic, tak jak se zdá být...

plakát

Americká krása (1999) 

Totální ÚLET!!! Šílené, pohlcující, skvělé!

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Nebýt posledních třech dílů jsem nejšťastnější divák, ale bohužel nejsem.., ale byla jsem "zažraná" od začátku do konce. Byla jsem tolikrát napjatá a čekala jsem, že už to praskne, ale vždycky jsem byla vyvedena z omylu a "nějak" to vyšlo... :)

plakát

Hokejový zázrak (2004) 

Pro hokej mám slabost, sleduju ho, ale už to na mě asi bylo moc. Závěrečné utkání se Sověty bylo na můj vkus příliš dlouhé a rozvláčné a bylo mi hned od začátku filmu jasné jak to všechno skončí. Ale i přesto si tento film zanechal svou tvář a tvůrci se nemají za co stydět.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Tenhle film mě dostal, chytře vtipný, zvláštní, prostě mě upoutal. Líbily se mi výkony všech hlavních herců a samozřejmě i hudba Newmana, která film doladila..:)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Milé..:) Škyťáka a jeho Bezzubku si budu ráda připomínat... Chtěla bych taky takového Bezzubku domů..:)

plakát

Bojovník (1997) 

Nečekala jsem, že to nakonec udělá, ale on to přesto udělal... Nevím, jestli to byla ta největší blbost jakou mohl udělat nebo se prostě obětoval... Skvělá práce Johnnyho Deppa. Šílené... Celkově na mě film působil až mysteriózně a určitě si ho budu věky pamatovat...

plakát

Muž z oceli (2013) 

Dala bych 5 hvězdiček nebýt poslední půlhodiny.. jinak jsem se bavila a film mě určitě nezklamal, jenom to bylo pro mě místy příliš epické :)

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Neskutečný DiCaprio a jako obvykle skvělý Depp... Tenhle film mě fakt potěšil, od začátku až do konce mě chytil. Ale stejně mě nejvíc připoutal Caprio a já jsem čekala na každou jeho další scénu.

plakát

Michael Clayton (2007) 

Od prvních vteřin mě film zabral do děje a až do konce mě nezklamal...Závěrečná scéna Clooneyho a Swintonové byla toho důkazem..