Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obsahy (6)

Gueule d'amour

Gueule d'amour (1937)

Jean Gabin v roli okouzlujícího a sebejistého lovce žen, který se sám stane kořistí manipulace, jež stvoří životní trosku.
Máloco probudí ospalou atmosféru města Orange tak, jako pravidelná přehlídka místní jednotky lehké jízdy spahi. Mezi muži v exotických uniformách je také pohledný poddůstojník Lucien Bourrache (Jean Gabin), známý především zdejším ženám pod přezdívkou „milovaná tvář“. Svým šarmem podpořeným vojenskou uniformou si jednoho dne získá také přízeň proradné Madeleine (Mireille Balin). Ta jej svou bezohlednou manipulací nakonec připraví o vše – peníze, šarm i důstojnost.

Death Race

Death Race (1973) (TV film)

Listopad 1942. Vítězná bitva u El Alameinu právě obrátila vývoj války na africkém bojišti. Dva spojenečtí piloti dostanou v této chvíli na první pohled jednoduchý úkol – vytvořit bombardováním průchod minovými poli. Souběžně s jejich misí se na zemi ujímá ztracený generál Afrikakorpsu velení nad stejně zbloudilým německým tankem. První střet těchto dvou stran dopadne však nečekaně a z leteckých „dravců“ se náhle stává štvaná kořist.

Vražedná modř

Vražedná modř (2018)

Létali. Bojovali. Umírali. A nakonec zvítězili. Dokument The Cold Blue představuje filmovou úvahu na údělem mladých mužů, usedajících se svou odvahou, strachem a bojovým odhodláním do trupů létajících pevností, jež měly svým množstvím a silou srazit Německo na kolena. Snímek obsahuje restaurované záběry z dokumentu režiséra a tehdejšího příslušníka 8. letecké armády Williama Wylera Příběh létající pevnosti, obohacené o výpovědi posledních žijících veteránů této jednotky.

Bradův život

Bradův život (2017)

Životní volby, promarněné příležitosti a naděje vkládané do další generace. Pro mladého a nadaného Troye Sloana (Austin Abrams) nadešel čas životní volby, a to výběr univerzity. Aby mu rozhodování ulehčil, rozhodne se jej jeho otec Brad (Ben Stiller) vzít na výlet po vysokých školách na východním pobřeží. Sám má při této cestě možnost potkat přátele z mládí s jejich životními úspěchy, porovnat je se svým životem a předat životní poučení svému synovi.

Lady Killer

Lady Killer (1933)

Od zločinu k filmové slávě. Avšak minulost se ráda vrací v ten nejnevhodnější moment. Dan Quigley (James Cagney) je mladý hejsek s neúctou k čemukoliv a komukoliv, a především velkou vášní pro hazard. Ta jej dostane až k partičce podvodníků s plánem na hladký zločin, kterému se Dan rád propůjčí. Bohužel snadná "prácička" skončí vraždou, a tak se Dan musí uklidit. Nejlépe do města snů - Los Angeles.

Výrobci zbraní

Výrobci zbraní (2011) (pořad)

„Dejte nám železo, my vám vyrobíme zbraň". To je heslo malé zbrojařské firmy Red Jacket v Lousianě. Rodinný podnik pod vedením bývalého příslušníka námořní pěchoty Willa Haydena v pořadu předvádí výrobu, úpravy či rekonstrukce zbraní a bojových prostředků všeho druhu na přání zákazníka.

1. série:
01. Dělo z občanské války
02. Kombinovaná zbraň
03. Plamenomet
04. Kulomet Browning
05. Bazooka
06. Tommy gun
07. Filmová zbraň
08. Dálkově ovládaný kulomet
09. Zbraň na čtyřkolku
10. Kulomet ráže .30
11. Raketomet - Kaťuše
12. Aligátoří zbraň
13. Dvojitá M16
14. Skládací zbraň

2. série:
01. Výroční oslava
02. Odstřelovací AK-47
03. Zbraň pro Ameican Chopper
04. Tlumič na granátomet
05. Zbraň pro vrtulník
06. Brokovnice - paralyzér
07. Gatling gun
08. Protitankové dělo

Reklama