Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Informátorka (2010) 

Tak po tomhle se člověku dobře neusíná (možná bude mít i chuť obtisknout někomu kopačku do tváře), teda pokud není absolutní cynik.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Spíše se to mělo jmenovat: Nezvratný osud mezi vlky.

plakát

Králova přízeň (2008) 

Přes dobré herecké obsazení je tento ,,historický´´ film velice, ale velice zjednodušený.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Další z řady povedených britských seriálů, který se s ničím nepáře - to se dá říci pouze o prvních dvou řadách, které jsem si vysloveně užíval. Úroveň třetí řady pak lehce zaostávala, ale stále si zachovávala smysl a děj, a tak to také mělo zůstat. Čtvrtou řadu bych shrnul jedním slovem: Zmetek!. Jestli úroveň bude klesat tímto tempem, tak nakonec všichni budeme rádi, že se seriál přestane vysílat.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Nejsem žádný Tarantinův stoupenec, ale tohle jsem si naprosto užil. Pro mě výkon Christopha Waltze jako Hanse Landy naprosto dokonalý a nezapomenutelný, nejlepší postava celých parchantů, věřil jsem mu doopravdy úplně všechno, no a Brad Pitt v závěru hrající Itala byl skutečně k popukání. Perfektní dojem však zkazil závěr filmu, ať se na mě pan režisér nezlobí, ale rozstřílet nacistické pohlaváry na kaši, včetně vůdce, to fakt ne.

plakát

Bílá vrána (2008) 

Příjemný film, který po pravdě ukazuje, že život s autistou není jednoduchý. Mnohým asi vadilo, že autista Charlie nesedí jen tak v koutku a neustále vyrušuje, vykřikuje a chová se nevhodně. No jo, není to Raymond z filmu Rain Man, který na místě dokáže spočítat rozsypaná párátka.

plakát

Dvanáct (2007) 

Jsem rád, že jsem viděl tento film dříve než originál (tedy Dvanáct rozhněvaných mužů), takže jsem nemohl s ničím srovnávat. Bylo by to asi podobné, jako srovnávat například píseň F. Mercuryho přezpívanou G. Michaelem, kdy cover sice není vůbec zlý, ale originál je originál. Prostě jsem si do syta užil tuto nezapomenutelnou podívanou.

plakát

District 9 (2009) 

Po dlouhé době sci-fi, u kterého jsem se vůbec nenudil. Jednoduše paráda.

plakát

Attila (2001) (TV film) 

Pěknej průser....

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Po přečtení stejnojmené knihy jsem s napětím vyhlížel filmové zpracování. Musím říct, že i když není film vůbec špatný, kniha je prostě o ten pověstný (tentokrát o hodně větší) chlup lepší. Ve filmu chybí ty různé spojující nitky, které jsou neméně důležité, ale i přesto se toho David Fincher chopil se ctí.