Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (12)

plakát

Zámek a klíč - Pět minut (2022) (epizoda) 

Strašně se mi seriál líbí, ale tolik nelogických kroků od hlavních hrdinů, to mi hraje na nervy. Neustále dokola díky své hlouposti bojují s tou samou příšerou.

plakát

Proč? 13x proto - Série 4 (2020) (série) 

Tato řada naprosto zazdila úžasnou první řadu. Skvělé, že tato série je poslední, protože už tak to celkovému dojmu jenom uškodilo. Na škole pořád jenom studenti umírají, takřka všechny postavy začnou být v LGBT komunitě. Některé díly jsou až hororové. Hlavní hrdina je psychopat, kterého byste nejraději zavřeli do blázince, protože všechno co udělá je naprosto iracionální i když je zrovna plně při smyslech. Některé scény postav úplně vyvrací to, co o sobě prezentovali v předchozích řadách.

plakát

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série) 

Obrovské zklamání. Hned v prvním díle se objeví postava, která se v předchozích řadách vůbec nevyskytovala. Všude samá vražda, samej podezřelej. Celý děj seriálu je temný. S první a druhou řadou to má pramálo společného, děje se točí úplně kolem něčeho jiného. Zjevování duchů už je taky docela mimo.

plakát

Proč? 13x proto - Série 2 (2018) (série) 

Asi by mi bohatě stačila první série, tím že se k tomu přidala druhá se ztratilo "kouzlo" kazet. Ovšem druhá série ukázala jaká byla Hana doopravdy a že ne všechno co bylo na kazetách bylo i ve skutečnosti. Tato série už není tak napínavá, ale ještě je pořád koukatelná.

plakát

Proč? 13x proto - Série 1 (2017) (série) 

První série je naprosto super. Nápad nahrát 13 důvodů na kazetu je prostě top. Celou řadu jste napnutí, kdo další se objeví na kazetách a co vlastně provedl hlavní hrdina. Zároveň si uvědomíte, jak může pár slov někomu jinému ublížit.

plakát

Marie, královna skotská (2018) 

Jsem z celého filmu naprosto rozčarování. Dobově tam takřka nic nesedí. To, ze tam na můj vkus hraje až moc černochů, asiatu a dalších ras opomijim... ale je naprosto nemyslitelné aby postelové scény, a to i homosexuální a zcela otevřené, včetně transkluka, bylo v te době vůbec akceptováno. Film je nudný, historicky zcela nepřesný... Nelituju, ze jsem ho viděl, aby po druhé ho už vidět opravdu nemusím.

plakát

Mladí a hladoví (2014) (seriál) 

První 4 epizody mě nebavily, šlo spíše o poznávání charakterů postav a o představování své minulosti atd... ale v pozdějších dílech se nuda změnila ve velice dobrou zábavu. Je tam spousta vtipných scén, ale chápu, že pro někoho to může působit trapně. Každá postava v seriálu je "exot" a když se sejde taková parta exotů, tak jejich činy jsou tak trapné až je to vtipné a to je právě to, co se mi na tom líbí. Role Kym Whitley je bezkonkurenční!!

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Především je to seriál pro děti a náctileté, proto to také vysílá Disney channel. Pro dospělé je to možná odpad, ale pro nás je to něco jako pro Vás staré večerníčky... Je mi už 18, ale i když mám špatnou náladu, tak se u toho seriálu zasměju. Miley komediální role padnou, navíc v něm najdeme hvězdy jako je Dolly Parton, Ashley Tisdale nebo Selena Gomez, která také přispěla mnohým do rodiny Disney. Celý seriál doprovází hezké, melodické písničky a nápad s obyčejnou holkou, kterou nikdo nezná, ale s parukou jí všichni milujou je prostě hezký.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

4 hvězdičky jenom za první řadu... Ostatní byli nechutný a hlavně trapný a o tom také vypovídala sledovanost.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Většinu filmu bych hodnotil 3 hvězdičkami, ale za ten konec musím ještě jednu přihodit. Ten konec mě opravdu dostal.