Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbené seriály (7)

Přátelé

Přátelé (1994)

Existuje někdo, kdo nemá rád Přátelé? Tenhle seriál si můžete pustit kdykoli. Ať už je vám mizerně nebo fajn, vaši náladu vylepší vždy tenhle seriál. Hlavně je to i o tom, že tihle ,,Přátelé" si museli sednout ne jen v herectví. Zkuste něco točit tolik let s lidmi, co se nenávidí.. To nejde... Tihle lidi, si museli prostě sednout :)

Láska je Láska

Láska je Láska (2004)

Nejlepší je, jak každá postava v tom seriálu popisuje určitý charakter. Nejvíc se mi líbí Shane. Tak nějak mi přirostla k srdci tím, jaká je. Někdo může tvrdit, že je s každým. Ale já myslím to, jaká opravdu je.. uvnitř... Je mi nejmilejší až do konce :) Smutné je, že umře Dana, protože s Alice byly skvělý! Nesnáším Jenny, ale asi měla důvod být taková jaká je.. Zkrátka se mi seriál strašně líbil :)

Super drbna

Super drbna (2007)

Nevím, jak přesně to vyjádřit, ale je to můj život. Teda rozhodně se v něm neděje to, co v gossip girl, ale je to seriál, který si zaslouží ocenění. Povedl se a je to pro diváka drogou. Celý seriál si myslíte, že jste konečně na něco přišli, ve finále zjistíte, že to je jinak. Sledujete díl za díle a nemůžete se toho nabažit! Herci jsou špičkoví a obdivuju jejich výkon. Tak co? Čekali jste, že gossip girl je... ? :)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nejroztomilejší je Robin s Barneym. Spolu jsou nejlepší. Ted je fajn romantik i když to někdy trochu přehání. Celej seriál, každej díl je fajn. Je to vtipný, smutný, vážný, romantický... lidi jsou hysterický, milý, zlý, vtipný .. prostě ten seriál má vše, co má mít. Teď jen čekat, jak to celé skončí :)