Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Bůh se nudil, a tak ukázal na posla a přikázal mu: "Ty, sestup na Zem a zařiď, ať vymyslí nějaký napínavý seriál!" Posel šel do CBS Corporation, vyřídil vzkaz a pak se vrátil na nebesa. Poté Bůh zvolal: "Budiž Dexter!" A nejnapínavější seriál, jaký se kdy vysílal, byl na světě. (qwertasip..., žalm 25:17)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

„Dáš si panáka?“ „Než jsem jel do Koreje, slíbil jsem své ženě, že tu nebudu chlastat a chodit za ženskejma…" "Takže?" "Nalej mi jednoho. Né tolik, večer mam rande.“

Vteřiny před katastrofou

Vteřiny před katastrofou (2004)

Výborný dokumentární seriál, který poutavým způsobem vypráví, jak může řetěz událostí začínající například u nenápadné materiálové vady, chybné konstrukci, lidské nepozornosti, mechanického selhání anebo třeba jednoho špatného výpočtu, zapříčinit havárii s fatálními následky. U hororu se bojíte jen pár desítek minut, ale po zhlédnutí několika dílů Vteřin před katastrofou zjišťuji, že začínám být asi tak trochu paranoidní. Vykopu si díru a tam se schovám - daleko od všech mostů, tunelů, domů a dopravních prostředků počínaje letadly a loděmi a konče autobusy, vlaky, tramvajemi a tříkolkami. Jediné, co by se snad dalo vytknout, je neustálé opakování již několikrát zmíněných faktů. Chápu, že v originále je pořad přerušován asi milionem reklam, nicméně ve výsledku je to poměrně otravné a jenom to prodlužuje stopáž. Taky by mne zajímalo, proč je tak profesionálně zpracovaný dokument v češtině pojmenován podle úhlové jednotky (sekunda je asi nějaké sprosté slovo nebo co).