Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Matthew McConaughey se konečně rozhodl že se začne věnovat pořádným filmům a hele hned mu to vyneslo oscara. Multitalentovaný Jared Leto v roli transvestita taky zaslouží pochvalu protože lépe by to snad nikdo jiný nezahrál. A paní Afflecová na mě tady snad poprvé působí sympaticky.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Po celou dobu filmu obrovsky napínavé a to všechno vyvrcholí až ve velice emotivním konci.. Všechna čest Paulu Greengrassovi a Tomu Hanksi za opravdu famózní výkon.

plakát

Rivalové (2013) 

čtyři hvězdy ale teda s odřenýma ušima.. všechny ty scény kde se závodí vypadají naprosto famózně ALE všechna ta omáčka okolo tam působí jako by byla navíc a po většinu času dost nudí.

plakát

Zmizení (2013) 

naprosot skvělý mrazivý thriller.. výborně navozená depresivní atmosféra.. že až takový puntičkář nejsem tak tady rád vyzdvihl opravdu skvělou kameru.. naprosto famózní herecký výkon obou hlavních protagonistů.. místy jsem měl i husí kůži což se mi moc často nestává.. víc takových filmů.

plakát

Konzultant (2013) 

Větší slátaninu jsem snad ještě neviděl.. je vidět že už nám Ridley Scott stárne a už mu to asi moc nemyslí. Skvěle to vyjádřil Fassbender v cz titulkách přezdívaný jako DOKTOR !! když mu Reiner vyprávěl o tom jak se mu Malkina udělala na autě.. Tak řekl proč mu to říká a co to má vůbec společného stim jejich kšeftem.. Děje se zde totiž spousta věcí které absolutně nedávají smysl a vůbec spolu nesouvisí.. Postavy tu spolu jen tak nesmyslně klábosí a kžádné se nevytvoříte vůbec žádný vztah.Takže když pak začnou umírat, je vám to naprosto jedno. Např. Brad Pitt zde měl snad nejzbytečnější roli svojí karíéry. Těžko uvěřit že studio dalo Ridleymu po přečtení scénáře na tenhle paskvil zelenou.

plakát

U Konce světa (2013) 

po soumraku mrtvých a snad ještě lepší jednotce příliš rychlého nasazení je tohle tedy opravdu velké zklamání.. zasmál sem se snad jen při neodmyslitelném přeskakování plotu a závěrečné narážce na cornetto.. jinak bohužel převládala nuda..

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

předvídatelné ale vtipné.. určitě bych vyzvedl herecký výkon mého snl oblíbence jasona sudeikise.. obzvláště mě dostal jeho pohled do kamery při striptýzu jennifer.. něco podobného sem viděla naposled v podání kurta russella v autě zabiják :)..nick offerman a ed helms další dva moji seriáloví oblíbenci jako vždy excelentní..

plakát

Pot a krev (2013) 

Moc sem od toho nečekal a o to víc sem byl velice mile překvapen že Michael Bay umí skvěla natočit i "malý" film.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

po odchodu stevea carella už to buhužel není ono..

plakát

Saturday Night Live (1975) (pořad) 

It's been alright. I've had a lovely night with you. Velice emotivní zakončení poslední série. Bill Hader, Fred Armisen, Jason Sudeikis. Rozhodně největší tahouni celé SNL. Těžko se snimi budu loučit.