Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (4)

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Prvni a druha serie jsou absolutni serialova spicka, źtesim se na dalsi

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Slabší 4*, pořád je to velmi dobré na oddych, ale už se nedostačuje ten "wow" efekt jedničky. PS: Night Bitch v masce je neskutečně sexy!!

plakát

Imaginaerum (2012) 

Musím se přiznat, že jsem nečekal nic dobrého. Album je sice vážně velmi povedené, ale přechod do vizuálu bývá většinou průšvih. Tak jako mnozí další zde jsem ale velmi(!) výrazně a mile překvapen. Komorní film s pro mě velmi příjemným vizuálem (někdo se mi přesně trefil do noty), již zmiňovanou výtečnou hudbou a nevšední problematikou smíření se. Rozhodně doporučuji i nefanouškům NW, protože tento film není o nich, stojí zcela samostatně na svých pevných základech, byť tou pevností základů si budete jisti a poté, co se zorientujete. Ale tak to mám rád :)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Není nad to někdy vypnout a prostě se královsky bavit - přesně toto mi Jeníček s Mařenkou naservírovali. Skvěle stylizovaná akce, vychytané zbraně a díry ve scénáři, které mi absolutně nevadí, protože tento film je o něčem jiném. Mařenka vypadá celkem dobře, ale bílá a temná čarodějnice (temná jen v lidské podobě :) ) jsou opravdu krásné ženy na které je radost se podívat (do toho jezírka bych vlezl i kdyby neléčilo :) ). Jen houšť a větší kapky, věřím v druhý díl - komerční úspěch tu je, tak snad se dočkám :)