Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (231)

plakát

Within Temptation: Memories (2004) (hudební videoklip) 

Dle mě nejlepší klip a píseň kterou kdy nazpívala, pokaždé mě dojme a je to velice procítěné a naprosto úžasné.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Sice kýčovitý drsný akčňák kterých není nikdy dost. Docela dobré hlášky a zajímavý nápad. Pro mě 80% hlavně za tu "válku"

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ těně, pan Plamínk, Jolanda a další podobné monstra v tomto pořadu kteří okrádají důvěřivé a někdy i hloupé lidi o peníze je prostě extrém. Opravdu šílená věc!

plakát

Věštírna (2000) (pořad) odpad!

Bože proč? Narazil jsem na to na telce a to je strašná blbost. I já bych snad byl věštec stejně jako oni.. Ach jo! Kam na to ty lidi chodí?

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Vydržel jsem prvních asi 30 min.. A ptám se kdo mi vrátí ten čas?? Pan režisér asi sežral moc LSD když tohle točil! Ne je to prostě jedna z věcí kterému se nedá říkat film.

plakát

Mama (2013) 

Jeden z mála hororů kterému jsem prostě 5 musel dát, výborná atmosféra, skvěle zpracované. Mráz běhal po zádech, husí kůže prostě vytříbený horor. Opravdu pro mě excelentní počin plných 100%.

plakát

WWE Payback (2013) (pořad) 

Tři hvězdy jen za Cenu a Raybacka ten match byl výborný jinak vše ostatní bez příběhu, nápadu, originality a ani Shield to tentokrát moc nevytrhl průměrná show.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Bohužel třetí díl byla spíše "akční směsice fórů" a hrozně těží z předchozích dílů. Nebylo to ono pár vtipů přeci bylo a na celém filmu je asi nejlepší scénka za závěrečnými titulky. Průměr přeci jen jednička a dvojka byly mnohem lepší. Škoda že to nebylo provedené lépe.

plakát

Strašáci (2011) 

Některé remake jsou dobré ale tohle se naprosto nepovedlo, ten kdo viděl předchozí verzi bude zklamán. V podstatě je příběh stejný jen herecké výkony jsou průměrné až podprůměrné navíc herečka svou roli opravdu nezvládla. Průměr..