Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Avengers (2012) 

Naprosto luxusní film! DOPORUČUJI ... Skvěle mě to rozesmálo, dobrý nápad, myslím si, že do toho filmu vrazili za herce opravdu kotel peněz, ale stálo to zato, spoustu herců, které jsou oblíbení, známí po celém svět. nádhera! těším a koupím hned jak to půjde na bluray!! ještě jednou!!!!!!! DOPORUČUJI !!!!!!!!!

plakát

Planeta opic (1968) 

Pro mě vynikající film, který v sobě skrývá nadšení, smutek, radost, píchu atd... jsem rád, že konečně někdo jako Franklin J. Schaffner režíroval... Dobré efekty ( pád helicoptery do vody) Výborný Příběh!!! Doporučuji koupit 100% !!!

plakát

Kronika rodu Spiderwicků (2008) 

Viděl jsem to již dvakrát, po velice dlouhé době... tento film se mi líbí po stránce originality.... podle mi si tento film zasloužil alespon 65 - 70 procent, ale to je pouze můj názor... některé filmy, které mají více procent, tak mi přijdou horší než tyto... I KDYŽ SE MI TENTO FILM LÍBIL, nedoporučuji KOUPIT. JEE TO ZBYTEČNÉ!

plakát

The Tunnel (2011) 

Včera jsem se koukal na tento film a musím říct, že mě po příběhové, efektivní, zvukové stránce velice nadchl! Konečně někdo vymyslel trochu reálný film v tom, že jsou v tunelu a nemohou utéci! jako například v Paranormal .... jsou jak debilové stále ve vnitř!!! Trochu mě štve, že dopředu víte kdo to přežil... Tento film je konečně jeden z hororů, který se natáčí jakoby rukou, nejlépe promyšlený... Lidé se nemohou dostat ven, žádní duchové! Vynikající!

plakát

Tunelové krysy (2008) 

Na začátku film se snaží o seznámení s novými herci... dále někdy záběry až příliš dlouhé! Výbuchově efekty dostačující, výstřely dobré. Nápad také dobrý... Do doby kdy se nic neděje až trapné, usínal jsem... Do těch tunelů bych nikdy nelezl. - Nelíbil se mi = Americký film,,, i když poměrně reálný... Tento film se mi líbil v tom, že člověk konečně vidí jak to není lehké!

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Byl jsem na tom v kině... moc se mi to líbilo! pokaždé když se odehrál nějaký úder Atoma ( robot, kterého vlastnil Dakota Goyo) byl jsem velice rád, že se trefil, vyhrál... Opravdu jsem byl dojatý na konci filmu, jak táta (Hugh Jackman)při zápase s Diem stínoval Atomovi... Dobré efekty, obsahuje to skoro všechny žánrové kliše Opravdu Výborný film - doporučuji!