Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Domácí mazlíček (2008) 

Zdravím lidi nevím a nechápu co vás na tom filmu nebavilo však se na to dalo koukat a to já filmy se školou moc nemusím ale bylo to pěkné :DDDD

plakát

2012 (2009) 

tenhle film nemá nic co bych vytknul.Skvělé obsazení herců dobře propracované počítačově upravené simulace a animace.docela mě i dostal ten americký prezident jak promlouval k celému národu. doporučuji.( *****)

plakát

Kocour v botách (2011) 

Podle mě si myslím,že tento film patří asi mezi nejlepších 5 filmů od Dreaming works,který kdy natočili .Dokonce se mi líbil i český dabing. herecké obsazení bylo užasný Antonio Banderas co vytknout lepší herecké obsazení bych si nedokázal představit film se mi líbil 99%. DOPORUČUJI.

plakát

Titanic II (2010) 

Upřímě??? NEJVĚTŠÍ PÍČOVINU JSEM SNAD ANI NEVIDĚL :DDDDDDD <3

plakát

Moje krásná učitelka (2011) 

Hezký film , skvělé obsazení ,ale nechápu proč má jen 57% hodnocení. u mě film uspěl na 100% bavil jsem se ,smál pak ke konci i slzi v očích . :) (DOPORUČUJI )

plakát

Ils (2006) 

Na první pohled film dobrý co se týče obsazení ale v pulce mě přestal bavit .. čekal jsem víc.

plakát

Insidious (2010) 

Když řeknu, že tenhle snímek zaslouženě vyhrál anketu o nejlepší horror roku 2011, bude to stačit? Po dlouhé době konečně film, který splnil svůj účel. Možná to bylo i tím, že jsem se na tento horror díval sama po půlnoci :o). Co se hereckého obsazení týče – vybrali dobře. Konec filmu mne příjemně překvapil, ačkoliv jsem hrdinům držel palce, aby vše dobře dopadlo. James Wan nezklamal a natočil mrazivé dílko, které stojí za to. 90%