Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

matthew.17

všechny recenze uživatele

Film som nevidel, preto nehodnotím. Ale môj názor je, že brať si do úst meno pôvodnej tragédie a snažiť sa to predať v novom "originálnom" "príbehu" nieje len urážka voči filmom ale hlavne voči všetkým pozostalým z tragédie- A myslim, že hanbiť by sa mal akždý kto sa na tom akýmkoľvek spôsobom podielal ()

Wawer odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik nesmyslů a logických omylů, co jsem viděl v Titanicu 2 za hodinu a půl, jsem neviděl za celej život. Že to bude takto zlé bylo očividné předem, ale navzdory tomu musím přiznat, že to je do jisté míry zábavný film, který v mnoha momentech vyvolá škodolibý úsměv. I tak dát filmu vyšší hodnocení než odpad by bylo urážkou všech filmů, kterým jsem dal alespoň tu jednu hvězdičku ()

Reklama

AdamesWWE odpad!

všechny recenze uživatele

[0/10] TITANIC II. Fakt? To vážne? Čo už k tomuto povedať, toto je tretotriedna liga vo svete filmov a tento film je úplne dno filmárčiny, zúfalosť a výsmech slávnemu Titanicu. Zamýšlam sa aký význam má toto točiť, zviesť sa na úspechu svojho predchodcu - to je jediný dôvod. A prajem režisérovi len to najhoršie, lebo po tomto "filme" si jeho tvorbu v živote nepozriem. Videl som od neho film Paranormal Entiny, čo sa dalo pozerať ale toto je tak otrasné a stupídne že som to vypol asi po hodine pretože ma to ničím nezaujalo. Vizuálne odporné a bezvýznamné dielo, kde nič nefunguje. Nezaujímavý a neznámy herci, atmosféra/napätie/dej? - ŽIADNE. O "katastrofických" scénach poviem len v skratke - v živote som nevidel zúfalejší pokus ktorý takto zle dopadol a režisér to chce zakryť tým že to točí v tme ale tak je to ešte neprehladješie, mizéria. Čo už. Aj takéto diela vznikajú a pre mňa ide o najhorší film ktorý som videl. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyly natočeny předešlé verze Titanicu, hlavně velkofilm od Camerona, tak by jistě tato parodie tolik odpadu nevyfasovala. Holt se to musí brát s velkým humorem a nadhledem, jinak to samozřejmě odpadem zavání. Člověk se u filmu zasměje, když na Titanicu 2 vznikne panika :-) V té chvíli mi hlavou běhala představa, že by to mohlo být rozvinuto do černé komedie, nemělo to k tomu totiž daleko, konkrétně zmatek lidí a opakování se historie, tak to bylo velký sousto pro bránici :-))) Čekal jsem, že ti cestující tomu varování zpočátku nebudou moc věřit a budou to brát za stylový a účelový vtip večera a vznikne větší komedie, ale i tak jsem se zasmál. I na hysterické násilí se dostalo, rány pěstí apod :-) Prostě sranda film a zároveň parodie, která je filmově s nadsázkou natočena jako pokračování po sto letech po skutečné tragédii Titanicu, kdy je vyrobena jeho identická, technicky vylepšená kopie s názvem Titanic 2, takže ona to parodie není doslova, ale parodie z toho čiší víc než dost, jelikož vážně se film brát opravdu nemůže. Po technické stránce to není taková katastrofa jak jsem čekal, ani ty dialogy nejsou nijak dementní a hloupý jako samotný děj a film, tvůrce tam chtěl dostat prvky, které měl Cameronův film a samozřejmě to musel udělat primitivně a stručně, bez velkolepé výpravy a s malým rozpočtem. Ale jinak občas docela úlet film, který až takový odpad není, berte film s nadhledem a humorem, v žádném případě ne jako vážné pokračování Titanicu, jinak to odpad zákonitě je. Nedávám odpad filmům, které mě docela pobaví a rozesmějí, ať už demencí a hloupostí nebo účelovou komedií a u kterých lze vydržet sedět až do konce, ale proto nutno brát film s nadhledem!!! A to jsem už taky pár těch odpadů dal. ()

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je naozaj katastrofický! Titanic bol len jeden a malo to tak ostať, film sa mal volať nejako ináč...nemá právo byť považovaný za dvojku! Je to to isté akoby niekto natočil film Kájinek II. Dve rôzne príbehy ale podstata je ta istá. A čo sa týka samotného deja tohto snímku tak to bolo len o jednom : o ničom ! Blbosť aká tu ešte nebola ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama