Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

lardko 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že chtěli trochu pozměnit normální film Titanic , a nebo k němu něco přidat , ale tohle fakt ne. Podle mě strašná blbost. Ani se nedivím že tady je hodnocení pod 10%. Proč tohle vůbec točili ??? O sto let po katastrofě vypluje kopie Titanicu. Nehorázná blbost !!! A přitom film Titanic je tak nádherný a skvělý , a plný emocí , na rozdíl od téhle blbosti. ()

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Musím pochválit "vychcanost" tvůrců, pojmenovat "film" Titanic II, to nebyl špatný nápad. Teda samozdřejmě, že tím hodně lidí nasraly, mě taky, ale díky tomu názvu se o tomto filmu docela mluví a dost lidí si ho koupí a podívá se na něj. Takhle se prostě v dnešní době vydělávají peníze. Na druhou stranu to nyní každý porovnává s Titanicem, se kterým to nemá téměř nic společného. Nechápu proč vůbec někdo točí takové blbosti, u jiných "debilních" filmů se aspoň zasměju těm trapáckým efektům, dialogům a scénám, ale tady jsem spíš usínal. Bruce Davison je dobrý herec, ale tímto si to u mě docela solidně posral. Kromě jeho zde nebylo ani náznaku herectví. Tohle mě strašně připomíná 14 hodin strachu, jeden z nejhorších filmů co jsem viděl. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Byla jsem doslova ohromena, když jsem zjistila, že televizní stanice Universal se rozhodla, že divákům nabídne možnost poznat tvorbu věhlasného studia Asylum. Vydržela jsem se dívat něco málo okolo hodiny a pak na mě dolehla únava a já se jí v tomto případě vůbec nebránila. Když jsem na okamžiky procitla, usoudila jsem, že se neděje nic převratného a zlomového natolik, abych filmu věnovala plnou pozornost. Titanic II se dostal do větších potíží, co se týče ledové vody, která ho navštívila díky tání ledovců kdesi v Grónsku. Parta lidí se z kamasi snažila za každou cenu dostat a díky znamenitému skutku mladého muže, jenž se snažil pomoci a který se však zvrtl v nemilou náhodu, skončila nebohá dívka se sekerou zabodlou v zádech. Horlivým pracovníkům Asylovského studia bych doporučila, aby se věnovali raději svým MEGA projektům a nevrhali se do tvorby filmů, v nichž se nevyskytují přerostlá monstra. Na svém "MEGA VS." poli jsou právoplatní králové, ale jakmile jde o jiné téma, pochybí jim zde osobitost, která je v jejich revolučních dílech tolik viditelná. "Potřebuju někoho, kdo mě bude brát vážně, když řeknu, že je tu časovaná bomba." ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvych minut som vedel ako budem tuto snimku hodnotit. Ludom, ktori stoja za tymto fimom by som uz natocit vela nedovolil. Prvych 20 minut si ludia kyvaju. Tak otravne a odflaknute mavanie na rozlucenie som vo filme este nevidel :). Efekty? V roku 2010 sa odvazit natocit film s takymito efaktami, ufff, to chce odvahu. Podla mojho nazoru nie je potrebne ziadne dalsie hodnotenie. Film by som ale urcite odporucil pozriet, pretoze zistite ako hlboko sa da klesnut pri filmarcine. Toto je uplne dno. ()

Wawer odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik nesmyslů a logických omylů, co jsem viděl v Titanicu 2 za hodinu a půl, jsem neviděl za celej život. Že to bude takto zlé bylo očividné předem, ale navzdory tomu musím přiznat, že to je do jisté míry zábavný film, který v mnoha momentech vyvolá škodolibý úsměv. I tak dát filmu vyšší hodnocení než odpad by bylo urážkou všech filmů, kterým jsem dal alespoň tu jednu hvězdičku ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama