Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) odpad!

Kdo mi vrátí těch 130 minut ztracenýho času? Jsem vážně tak blbá nebo to bylo tím, že jsem se na film dívala o půlnoci, ale může mi někdo vysvětlit, o co v tom filmu vůbec šlo?

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Nevím, co říct. Ano, věděla jsem, že to bude smutné, že nejspíš uroním i slzu, ale tohle jsem nečekala. Krásný, moc krásný film. Takové filmy mě jen utvrzují v tom, že se mám radovat z toho, jaký krásný život já mám, protože ty problémy, co já řeším, jsou oproti tomu, co řeší mnozí jiní lidé opravdu jen maličkosti. Ještě dnes mi mráz běhá po zádech a přepadá mě smutek, ale je to nádherná podívaná. Stojí to určitě za to!

plakát

Zamilovaný Shakespeare (1998) 

Krásný příběh o pravé lásce (a samozřejmě o nezapomenutelném spisovateli)! Úžasné obsazení.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pro mě nesmírně zdlouhavá podívaná. Z první poloviny filmu jsem byla nadšená, bohužel druhá polovina mě zklamala. Proudy krve a desítky mrtvých byly na mě až moc a podle mého do filmu vůbec nepasovaly. Výkony herců byli vynikající tak, že bych DiCapriovi hned jednu vrazila. Škoda jen té druhé poloviny a litrů stříkající krve!

plakát

Divoká krása (2007) 

První polovinu filmu jsem nějak vůbec netušila, co se děje. Přišlo mi to strašně zmatené a celkem nudné. Na konci jsem jen tupě zírala, co se dělo. Nezanechalo to ve mě velký dojem, jen bohužel asi nikdy nezapomenu na ty zvrácené scény mezi Anthonym a jeho matkou. Film už bych si podruhé rozhodné nepustila.

plakát

Temné stíny (2012) 

Neuvěřitelně nudný a nezajímavý film. Bohužel to nezachránil ani jeden z mých nejoblíbenějších herců Johnny Depp.

plakát

Bídníci (2012) 

Nepředstavitelně jsem se na tento film těšila, protože Bídníky miluji, ale bohužel jsem odcházela z kina docela zklamaná. Možná, že kdybych se před odchodem do kina nepodívala na koncertní provedení ke 25. výročí Bídníků, měla bych jiný názor, ale tento film se mi prostě a jednoduše moc nelíbil. Já vím, že při písních byly vyjádřeny emoce, ale krásné písně, které jindy mám tak ráda se mi nelíbily. Protože přehnaný pláč, vztek, to všechno ty písně zkazilo. Když už se ve filmu jen zpívá, tak by měli být písně co nejlepší, ale nezdálo se mi, že by to tak bylo (ale nejsem žádný odborník).. Obličeje zabírané z bezprostřední blízkosti mě občas docela i děsili. Druhá polovina filmu mne aspoň trochu potěšila a tak jsem se ani moc nenudila.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Parádní film. Myslím si, že se každý z nás může ztotožnit aspoň s jedním charakterem ve filmu (teda aspoň já ano), protože každý si jednou v životě určitě připadá jako největší "looser". Ale nejsme v tom sami, každý v životě zažil něco nepříjemného na co by nejraději zapomněl. Tento film má vše. Povzbudí, nutí k zamyšlení, ukazuje důležitost pouta přátelství i lásky jednoho člověka k druhému. Nikdy nejsi na všechno sám, vždy je tady někdo, kdo ti pomůže, ať je to kdokoliv. Příjemně mě překvapil Logan Lerman v roli zakřiknutého středoškoláka, protože tato role mu přesně sedla, ale naopak mi do filmu nepasovala Emma. Neříkám, že hrála špatně, ale podle mého názoru tam moc nepasovala..

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Úžasný film, který snad u mě už nic nepřekoná. Nejlepší zakončení trilogie, které mohl Peter Jackson udělat. Konec mě úplně dostal, nemohla jsem se odtrhnou od obrazovky a málem jsem brečela, jak želva. Prodloužená verze rozhodně stojí za to, protože Gimli je tam bezkonkurenční!

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

Je to sice asi úplná blbost, ale když jsem byla menší tento seriál jsem zbožňovala a myslím, že se na to dá koukat.