Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jsem velký seriálový fanoušek a proto jsem byl na tento počin velmi zvědav. Laťku vysoko nastavilo hodnocení zde na čsfd, umístění v žebříčku a komentáře. Ovšem to je dle mého názoru Teorie velké nadsázky. Bohužel mám asi jinak postavenou hladinu humoru, ale na mě tohle nijak skvěle nepůsobí. Neříkám, že to není vtipné, rozhodně palec nahoru, ale taková bomba to tedy není. Postavy jsou nijaké, žádná pořádná zápletka a vtipy předvídatelné. Tohle si pustím jen, když už jsem opravdu znuděný a nevím na co se dívat. V dnešní době je seriálová konkurence obrovská (Himym, Přátelé, MisFits, etc.) a tohle mým sítem rozhodně nepropadlo mezi ten TOP seriálů, který mě baví. Škoda, třeba to přijde s přibývajícími díly. 50 %....a ano s přibývající díly se to lepší...postavám už přicházím na chuť...vtipy jsou lepší,ale zápletky furt nijaké...zvedám na 75% → 4****....jsem líný přepisovat celý komentář, takže ho nechám tak jak je, alespoň bude jasné, že postupem času je to lepší a lepší...zvedám hodnocení na 5***** protože je to vážně paráda, i když prvních pár dílů mi moc neřeklo, tak teď už je to paráda.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

NA počest 500. dílů jsem se rozhodl, že i já napíšu komentář k seriálu, který je mým nejoblíbenějším. Tahle rodinka mě provází už dobrých 15 let. Již od mala jsem hltal žluťáky se svými problémy, radostmi, strastmi, vtipy, vraždami a v neposlední řadě krásnými příběhy. Simpsonovi jsou seriál, který jde neuvěřitelně se svojí dobou. Co se odehrává v našem světě se odráží v jejich. Ať se to týče kultury, politiky nebo hudby jsou Simíci stále aktuální. 500 dílů je neuvěřitelné číslo a myslím, že za to si celá produkce zaslouží obrovský dík, jelikož už přes 20 let baví svět tou nejpříjemnější možnou volbou. Postav je tu tolik že člověk ani neví, kterou si má nejvíce zamilovat. Já osobně jsem největším fanouškem Homera, který dostává od produkce takové dialogy že není možné se alespoň 5x za jeden díl nezasmát. Pokud bude tento seriálový skvost nadále pokračovat v tomto tempu a s tímto elánem, budu ten nejšťastnější člověk, jelikož bych rád, aby mě SIMPSONOVI provázeli dalších 20 let. DÍKY MATTE !!!

Přátelé

Přátelé (1994)

Ano ! Pro mě nejoblíbenější hraný seriál, který znám. Nejde slovy ani popsat jak mě tohle baví. Důkazem bude asi to, že všech 10 řad už jsem viděl tak 5x a jedu zase od znova. Už sice vím co mě čeká, ale ta atmosféra, ty vtipy, ty problémy, ten Chandler, tomu se prostě nedá odolávat. Přátelé jsou dle mého názoru dokonalou ukázkou toho, jak udělat nenucený a dokonale výstižný a vtipný seriál. Už pár měsíců si je zapínám jako kulisu před tím než jdu spát. Ale stále se nemohu k tomu spánku dokopat, protože čekám na ty momenty a dialogy, které mě rozesmějí, ikdyž už skoro spím. Na konci 10. série je mi vždycky hrozně a říkám si, že by tento seriál zasloužil celovečerní film. Tohle je bezkonkurenčně to nejlepší a proto to je za 5*****

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jeden z nejlepších seriálů vůbec. Očekával jsem seriozní podívanou, ale dostalo se mi něčeho mnohem více. Tohle na mě hodně zapůsobilo. Všechny série (doposud 3) jsem zhlédnul během dvou týdnů. Jakmile jsem měl čas, okamžitě jsem k tomu zasedl. Ano, až tak mě to pohltilo. Skvělý příběh, hvězdná výprava a kostýmy, neznámí přesto perfektní herci. Každý díl je sám o sobě skvělý a jako celek je to naprosto famózní. je tu vše, draci, bitvy, intriky, vraždy, sex, incest, trpaslík, obr,etc. Dnešní dílem se uzavře třetí série. Už se nemohu dočkat 4. Tento seriál všem vřele doporučuji, je to vážně bomba. 98 %

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Neuvěřitelné ! Takhle skvělý seriál se málokdy vidí. Politika není zrovna mnou vyhledávané odvětví. Nicméně jsem se do seriálů s chutí pustil. Kevina řadím mezi své tři nejoblíbenější herce. Vím proč. A tento seriál mě jen ujistil v tom, že má rozhodnutí jsou správná. Tak skvělé zahraná role se moc často nevidí. Arogance, smutek, zlost, pokora, hněv. důvěra a spoustu dalších emocí dokáže tento člověk zahrát tak přesvědčivě jako málokdo. Ano velebím ho tak moc, jelikož z 80% stojí tento seriál na něm. Ovšem za touto rozjetou mašinou se vezou vagóny skvělých dějových zvratů, energie a dalších excelentních hereckých výkonů. Politika je tu podána takovou formou, že i sebevětší analfabet pochopí oč jde. K tomu všemu Davidovyzlaté ručičky! Mám zatím seriál zhlédnutý kompletně celý a nemohu se dočkat, až se rozjede 3.série. Mohu vřele doporučit,98% !

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Za 6 dní na horách s bandou chlastajících lidí jsme měli díky tomuto seriálu,v nudných chvílích o zábavu postaráno.Shlédli jsme to 2x a myslím že do třetice by nám to vůbec neuškodilo,protože tohle je prostě nářez ! Tenhle seriál nezná hranice naprosto v ničem.Každá scénka je zakončená hláškou,která zničí.Nepotřebuje to víc komentáře.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Předem chci říct, že hodnotím a komentuji pouze první a druhou sérii. Do 3. série se nepouštím, jelikož vím, že by mě obrovsky zklamala a to hlavně díky absenci Nathana (Robert Sheehan). Je možné, že se do třetí někdy pustím a dookomentuji jí. Takže, je to super seriál. Spousta energie, vtipu, nemravností, arogance, vulgarismu, romantiky, prostě všeho, co si od seriálu můžete přát. Shlédl jsem obě série za 2 dny. Vážně mě to okamžitě pohltilo. Nevím koho napadlo tohle srovnávat s Heroes. Jediné v čem je to stejné, je "pouze" to, že lidé mají nějaké schopnosti. Ale schopnosti v Misfits nejsou tou prioritní záležitostí. Tady jde hlavně o osobitost každého zúčastněného. Největší hvězdou je pro mě, právě zmíněný Nathan, který je tahoun a jeho arogance, namyšlenost a neústupnost mu dávají něco víc. První série je stoprocentní, to bez diskuze. Druhá už místy lehce pokulhává, ale pořád je to nášup, i tak jí strhnu 10% ; tzn druhá je na 90%, což je stejně pořád paráda. Ještě chci pochválit stopáž všech dílů, je bomba že každý má 3/4 hodiny, proto stačí i těch 7 dílů na každou sérii. Není třeba dál nic říkat, bude lepší když se na tenhle SKVOST kouknete sami. Tohle je ukázkou toho, že "angláni" uměj skvělý seriály.......shlédnutá i 3. série o které jsem si myslel, že bude špatná. Opak je pravdou, je sice nejslabší ze všech tří, ale pořád jsou to MisFits a pořád je to nářez. 3 série : 75 %

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

HIMYM je seriál, který se během krátké chvíle stal jedním z mých nejoblíbenějších. Dokonalé postavy a skvělý příběh mě opravdu baví. Nejoblíbenější postavou je samozřejmě Barney Stinson. Prvních 5 sérií jsem shlédl během chvíle. Od 6 série vehementně čekám na každý nový díl na nejmenovaném portálu, abych si s tou skvělou partou opět užil báječných 20 minut. Jsem teď u konce 7. série a ta "matka" furt nikde. Je ovšem možné, že už nám jí seriál představil, ale ne jako onu "matku". Každopádně dále sleduji a dále sledovat budu, pokud bude co, protože tohle je "LEGEN...wait for it...DARY ! ! ! "