Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (11)

Konečná

Konečná (2013)

Z Las Vegas do mexické věznice se snaží FBI přepravit nebezpečného šéfa mexické mafie Gabriela Corteze (Eduardo Noriega). Při následné přepravě ho Gabrielův kartel vysvobodí a snaží se prchnout do své domoviny. Šéf FBI John Bannister (Forest Whitaker) proto volá šerifovi maloměsta Rayovi Owensovi (Arnold Schwarzenegger), ke kterému se uprchlý zločinec i se svým gangem pomalu blíží. Šerif se proto s dalšími policisty připravuje na dopadnutí gangu, který se jen tak bez boje nenechá zastavit.

Gambit

Gambit (2012)

Harry Deane (Colin Firth) pracuje pro nepříliš dobrého zaměstnavatele Lionela Shahbandara (Alan Rickman) a neustále přemýšlí, jak by se mu mohl za jeho chování pomstít. Když potká cowgirl PG Puznowski (Cameron Diaz), domluví se s ní na podvodu s obrazem, který Lionel už pár let hledá. PG získá 500 000 liber a Harry se dočká konečně své pomsty. Všechno jde hladce do té doby, než se Lionel do PG zamiluje.

Jedna mezi oči

Jedna mezi oči (2012)

Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) se živí jako nájemný zabiják. Poté co mu zabijí parťáka, spojí se s policejním detektivem Taylorem Kwonem (Sung Kang), aby našli muže který za vraždou Jimmyho parťáka stojí.

Útěk z planety Země

Útěk z planety Země (2013)

Příběh se odehrává na planetě Baab, kde je astronaut Scorch Supernova (Brendan Fraser) národním hrdinou, zatímco jeho bratr Gary (Rob Corddry) je v jeho stínu. Poté co ale Scorche uvězní na planetě Zemi, Gary se rozhodne, že ho půjde zachránit. To ale netuší, že ho uvězní do vojenské základny Area 51, kde ukrývají nejen jeho bratra, ale i další mimozemšťany z jiných planet.

Lesní duch

Lesní duch (2013)

V dlouho očekávaném remaku hororové klasiky Lesní duch se nám představí pětice přátel, kteří přijeli do matčiny chaty jedné z dívek. Když objeví Knihu mrtvých, nevědomky probudí spící démony, kteří žijí v nedalekém lese. Pětice přátel musí sebrat všechny své síly, aby přežili a vrátili se domů.

Z cizího krev neteče

Z cizího krev neteče (2013)

Sandy (Jason Bateman) slaví úspěchy v práci i osobním životě, dokud se nedozví, že jeho kreditní kartu i identitu někdo ukradl. Po dlouhém stopování najde ženu s naprosto stejným jménem Sandy Bigelow Patterson (Melissa McCarthy). I přesto, že se Sandy (Bateman) neuvěřitelně snaží, nedokáže zlodějku dostat za mříže.

Rodičovský manuál

Rodičovský manuál (2012)

Diane a Artie Deckerovi dlouho neviděli svá vnoučata a tak, když jim zavolá jejich dcera Alice aby jí pohlídali děti, nemohou odmítnout. Když ale přijedou k dceři, zjistí že jejich dcera vychovává své děti jinak, než vychovávali oni ji a to jim není příjemné, proto začnou svá vnoučata vychovávat podle svého. A tak začne mezi Alice a jejími rodiči válka.

Mama

Mama (2013)

Poté co zemřeli rodiče Lilly a Victorie se nevědělo, kde děvčátka jsou. Shodou okolností je najdou a adoptují si je jejich strýc se svojí manželkou. Děvčátka jsou ale zaostalá, protože nejméně 5 let nebyla ve společnosti. Když přijedou do domu svých nových rodičů, začnou se dít zvláštní věci. Matka děvčátek je totiž nikdy neopustila.

Babycall

Babycall (2011)

Po útěku od násilnického manžela se Anna a její osmiletý syn pohybují na tajném místě v obrovském bytovém domě. Vyděšená, že se její bývalý manžel pro jejich syna vrátí, koupí si elektronickou chůvu, kterou uschovává v synově pokoji. Z monitoru ale stále vycházejí tajemné zvuky, které nepocházejí ze synova pokoje. Jednoho večera uslyší zvuky připomínající vraždu. Než se ztratí její příčetnost a její dítě, musí Anna zjistit okolnosti o této noční můře.

Mazel

Mazel (2012)

Osmatřicetiletý kulturista Dennis opravdu chce najít pravou lásku. Nikdy ji neměl a teď žije sám s matkou na předměstí Kodaně. Když se jeho strýc ožení s dívkou z Thajska, Dennis se snaží zkusit štěstí a odjede na cestu do Pattaye, a jak se zdá, je snazší najít lásku v Thajsku. Ví, že jeho matka by nikdy nesouhlasila, aby se v jeho životě objevila jiná žena, a tak lže a řekne, že se chystá do Německa. Dennis nikdy nebyl mimo Dánsko a tak se pro něj stává Pattaya kulturnín šokem.

Rozkošná Molly

Rozkošná Molly (2011)

Novomanželé Molly (Alexandra Holden) a Tim (Johnny Lewis) se přestěhují do domu zesnulého otce Molly. Ale bolestné vzpomínky na dětství začnou Molly brzy pronásledovat.

Reklama