Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Po dlouhé době komedie u které se opravdu dá smát od začátku do konce.

plakát

30 dní dlouhá noc (2007) 

Perfetkně natočené,dlouho sem neměla takový strach u filmu,není co dodat,pěkné.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Perfektní,film ke kterému není co vytknout,pány nepotěší ,ale, každou ženu zaujme s nadšením :) ,pánský striptýz téměř v celém dvouhodinovém snímku je konečně něco i pro nás ženy. Ch.Tatum úžasně tančí. Film zaručeně pobaví a vykouzlí usměv a spokojenost každé ženě na tváři. :)

plakát

Znamení (2002) 

Krásně napínavý film, který vyvolává strach,perfektní obsazení a skvělé lekací scény.

plakát

Drive (2011) 

Skvělá hudba, která z části vede film,který má málo dialogu, ale vůbec mu to neubírá na zajímavosti. Zvláštní příběh který se jednoduše zakousne a zanechá trochu malé napětí .

plakát

Anonym (2011) 

I tato verze příběhu je zajímavá,i když z postavy W.Shakespeara udělají hlupáka,tak příběh je pěkný.Jak slovo dokáže ovlivnit lid,jak divadelní hry dokázali okouzlit a chytit za srdce a jak jeden člověk ,intrikán ,dokáže ovlivnit královnu a změní chod událostí. Perfektně vystižené ve všech směrech.

plakát

Muži v naději (2011) odpad!

Začínám mít odpor k českým filmům. Neskutečně úchylná fantazie a trapnost. Nevím proč ,ale mám pocit ,že takových českých filmů je dost a jsou si až moc podobné.Neumí natočit dnes film bez trapných nevěr který cpou do každého filmu a přehnaně kombinují,Děj nijaký a zničeho nic se zjistí ,že i manželka spí s jiným to už bylo příliš.Trapné a vím ,že další film mě už nezláká.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Dobře natočené,když prolézali úzkými průlezy tak se mi u toho i špatně dýchalo,z těch malých prostor.Hezky strašidelné ,napínavé a konec který slibuje konečnou úlevu s překvapením nepřichází.

plakát

Hanna (2011) 

Trochu zklamání,čekala sem ,že film bude více akční a napínavější.Příběh je dobrý ,ale chybí tomu ta šťáva...Začátek vypadá docela slibně,ale postupně začíná být příběh roztahaný ,nudný. A z očekávání ,že přijde pořádná akce... není nic.