Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (8)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jak sitcomy nemusím, tak tenhle seriál mě prostě dostal. Nejdřív jsem ho nechtěla sledovat už jenom z principu, protože ho všichni vychvalovali do nebes. Teď chválím taky. Člověk sice půlce jejich vědátorských řečí nerozumí, ale tady je to tak nějak jedno. Musíte se smát stejně. Skvělé zápletky, dialogy bezkonkurenční a Sheldon? Jeho baziga se stane nesmrtelnou!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Z počátku jsem na tomhle sitcomu neviděla nic zajímavého. Přišlo mi, že je to prostě jen vykrádačka Přátel. Po pár zhlédnutých dílech jsem ale zjistila, že tomu tak naštěstí není. Něco sice společného oba seriály mají, ale není toho tolik, jak jsem se bála. Některé momenty jsou opravdu legendární a já se smála, až mi tekly slzy. Občas jsem si zase říkala, že tohle tu už bylo několikrát a že se tvůrci začínají docela opakovat. Ale i přes slabá místa je HIMYM vydařený seriál, který si získal mnoho fanoušků a ke kterému se ráda vracím, když se není na co dívat.

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Ano je tu hodně kýčů, ano některé díly skutečně nedávají smyl, ano poslední dvě, tři série jsou značně překombinované a najde se ještě spousta dalších mínusů a záporů, ale kvůli nostalgii prostě 4* dát musím (jednu už jenom kvůli mé dětské lásce Drew Fullerovi). Jaká náctiletá jsem tenhle seriál milovala a mám ho ráda pořád, i když s dospěláckýma očima člověk vidí ledacos, co dříve přehlížel. Nějakým způsobem ve mně prostě zůstal a zůstane.