Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Fantasy

Oblíbené filmy (6)

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Temný rytíř povstal. Název určitě vystihuje film. Jeden z nejlepších filmů z komiksové scény. Geniální obsazení hlavních rolí. Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine . Tohle všechnou jsou zvučná herecká jména, bez kterých by film neměl takovou kvalitu. Bohužel mě celkem mrzí, že v budoucnu se již nedočkáme Batmana v roli Christiana Balea :( Již ted je to pro mě zklamáním.

Captain America: První Avenger

Captain America: První Avenger (2011)

Capitán America v roli Chrise Evanse je celkem super. Některé dialogy a scény si tvůrci bud mohli odpustit, nebo je lépe zpracovat. Každopádně komiksovka jak má být :)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Co dodat. Nolan opět v tomto filmu prokázal své kvality. Herecé obsazení super. Joker? Bezkonkurenční! (velká škoda Heatha Ledgera:(. Každopádně Bruce Wayne hraný Christianem Balem super. Skvělý střed filmové trilogie od Nolana.

Dovolená za trest

Dovolená za trest (2014)

Tento snímek mi již na začátku připomínal film Zkus mě rozesmát. Ovšem po boku Adama Sandlera nyní krásná Drew Barrymore. Skvělá rodinná komedie pro ty, co nehledají v každém okamžiku filmu hluboký význam. Terry Crews jako zpívající hora svalů uplně super!:D Doporučuji :))

Captain America: Návrat prvního Avengera

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)

Captain America - můj nejoblíbenější z Avengerů. Čekal jsem od toho filmu hodně, ale dostal snad ještě více. Zápletka s Winter Soldierem skvělá. Anthony Mackie svou vedlejší roli zahrál také skvěle. Super film a těch 136 minut sem si opravdu náležitě a s chutí užil.