Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (6)

Smallville

Smallville (2001)

Na tady tomto jsem já vyrůstal, a jako malému mi to vůbec nevadilo... prostě jsem do toho byl zažraný. Když jsem se na to začal dívat podruhé, tak mě některé díly absolutně nezajímaly a byly nudné, a ta romantika všude okolo toho? Fakt už mi to připadalo jako docela velká trapárna. Scénář je někdy naprosto nesmyslný... asi počítali s tím, že na to budou čumět jenom dvanáctiletí "kidi", ale na tom nesejde. Tak či onak, jako malý se mi to líbilo, a teď, i před všechny ty mouchy, si to taky ještě rád pustím jako oddechovku :)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

1. série - 90 %, 2. série - 90 %, 3. série - 100 %, 4. série - 100 %, 5. série 100 % - Nemám slov, stále na špičce a žádný jiný ho nenahradil. All Hail Heisenberg.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Moc sem nepochopil, jak je možná se bát, smát se, rozplývat se nad roztomilostí některých scén, mít husí kůži všude po těle, zapomenout polykat sliny, přestat mít hlad, dokonce ztratit pojem o čase během jednoho seriálu který sem mimochodem dal maratonem. Seriál, který má úplně všechny známé žánry a proto ho to dosazuje do absolutní špičky žebříčku seriálů v roce 2016. 80. léta jsou znázorněna naprosto perfektně až se cítím mezi nimi a skladby pro seriál pánů Dixna a Steina je neuvěřitelný. Herecky se mi moc líbila Winona Ryder, Millie Bobby Brown a Finn Wolfhard kteří byly fakt přesvědčiví :) 1. série - 100%