Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Můj názor je,že je tento film,jedna z nejlepší českých komedií.Režisér Hřebejk podnikl výborný krov už v obsazení herců. Výborné hlášky a vtipná slova která vycházela z úst herců Jiřího Kodeta,Bolka Polívky,Miroslava Donutila,Simony Stašové či například Stelly Zázvorkové,která neměla sice dlouhý scénář,ale zahrané scény v její podobě neměly chybu. Herci si však poradili i se smutnými a tragickými částmi filmu.Proto vás film dokáže velice silně rozesmát,ale i rozesmutnit Díky tomu tento film upoutal snad všechny generace,ačkoliv je z doby minulé. Tento film prostě nemá chybu!

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Poslední část této trilogie Pomsta Sithů mohla ztratit pár fanouškou snad jen naprostým vyhlazením rytířů Jedi,což však bylo pro děj nezbytné. Jinak však nemám žádné výtky. Naprosto dokonalá klasika,povedené jako všechny předešlé epizody.

Skyfall

Skyfall (2012)

Žádnou jinou než špičkovou bondovku jsem nečekal a nebyl jsem zklamán. Akčnost, spletitost, krásné ženy, dokonale hodící se hudba, ani se nepokouším hledat cokoliv špatného, stejně bych nic nenašel. Ještě dlouho se nemusíme bát, že by bondovky ztratily na úrovni :)