Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Někdy bych chtěla potkat toho co vymýšlí ty český názvy, můj předpoklad byl klasická americká romantická komedie, jedna ze sta. Ale zase o to větší překvapení, skrývající se ve skvěle vykreslené romanci na pozadí psycho vyhrocených situací. Výkony obou hlavních představitelů byly famozní a pro mě vždy dokonalý a nepřekonatelný deNiro už byla jenom třešnička na dortu.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Tak já jsem velká plačka, ale abych slzela od prvních pěti minut do konce, se mi ještě nestalo. Hodně silný příběh, hodně dobré herecké výkony a ještě lepší kamera. Není co dodávat, bežte do kina, stojí to za to..:)

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Není nic lepšího, než film od kterého nic nečekáte, Vás překvapí a to se SBL podařilo, resp hlavně Chrisu Colferovi. Vymanil se zcela ze škatulky gay, ještě nějaká objímačka s holkou (což by filmu ale nesvědčilo) a už nemohl vypadat méně jako Kurt/gay. Jsem velice mile překvapena "inteligencí" vyprávění a celkovou pointou. Za mě nadprůměr!!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Atlas mraků poprvé, až si to pustím tak ještě dvakrát, pak se mě zeptejte o čem to je. Nicméně, už první shlédnutí ve mě zanechalo něco co od filmu očekávám..(vsadím se, že sázeli na to, že kdo se na to jednou podívá, musí minimálně ještě třikrát a tím zasadí jasnou ránu předpokladu nízké sledovanosti..)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Přiznám se, že jsem fanoušek Twilight, sice nováček, všechny díly jsem poprvé viděla minulý rok, ale chytlo mě to.Přečetla jsem i knížky a o to víc jsem se těšila ná závěrečný díl, když ten rok čekání byl pro mě poprvé :). Musím říct, že mě nezklamal. Přijatelné zakončení pro takový obrovský projekt. Překvapení v podobě nedoržení knihy nadzvedlo celé kino. A já se bavila. Krom do očí bijících špatných triků v podobě umělého dítětě a občas táhlých romantických blafů - 70%, 4*

plakát

Méďa (2012) 

Já se královsky bavila, znova to už vidět nemusím, ale dalo mi to v tu chvíli to co jsem od toho čekala a za to 4*.Pokud si film nehraje na nic víc a umí pobavit, proč ne.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Bohužel v případě Madagaskaru musím říct, že mě nijak neurazil, ale ani nenadchl, jako předchozí dva díly. Mám takový pocit, že tvůrci toho už chtěli říct moc a nebo nic?? Těžko říct.

plakát

Milosrdné lži (2010) 

Manžel odpad v půlce a mě se to líbilo, natoli, že jsem vydržela do půnoci a ty závěrečné potoky slz, no, no jo ženská.. Nicméně, ono to přesně vystihuje film, někoho bude nudit k smrti, druhý se v něm najde, záleží napovaze diváka,. Za mě ano, protože mám ráda vykreslené konflikty, nevyrčené křivdy a trocha toho pláče nidky neuškodí. Nicméně, myslím, že z námětu šlo vyždímat trošku víc, vzhledem k obsazení.

plakát

Temné stíny (2012) 

3* jen proto, že miluju Deppa a ten by ode mě dostal skorem pokaždé 5*, ale teď mu to zkazil film. Burtona mám ráda, Ďábelský holič je jedním z mých nejoblíbenějších, ale tohle natočil jen proto, aby to natočil. Nicméně neubral z typické Burtonovské barevnosti, resp černobílosti a herci podali standartně dobrý výkon. Proto za 3*, ale v jeho případě, mi je to fakt líto.

plakát

Polski film (2012) 

Miluju Komediograf, miluju Lišku, Poláška, Matonohu a nejvíc Daniela....ALE!!! Tohle je film opravdu pro oddané fanoušky. Lehce zmatený, v místech se opravdu bavili jen protagonisté a psychedelický jsem nepochopila vůbec. Nicméně, na mnoha místech jsem se zasmála notně, takže za mě 80%