Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

Beru si tě, Rachel... teda Emily! Emily, samozřejmě Emily, jedině Emily! Krásný, jednoduchý, ale krásný. Jen těžko si vybavím film se sympatičtějšíma hlavníma postavama, hlavně Blunt je tady fakt top :)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Spoiler Alert... Co na to říct no, směšný. Fakt hodně dlouho mě to bavilo a i přes veškerý nekončící problémy sem u toho s přivřenejma očima vydržel až do konce, ale teda no fuj... O tom, že to bylo dvojnásobně tak dlouhý, než jak mělo, se bavit asi nemusíme, to uzná snad každej. Ale kua aby celá jedna čtyřiadvacetidílná série byla o svatbě dvou lidí, který následně bez mrknutí oka během pěti minut rozvedou, to je na mě silný kafe. A aby se tolik let čekalo na onu matku, která přitom byla vlastně jen jakousi výplní v čase, kdy byla Robin nedostupná, no kde to sme. "Here kids this is the story of how i banged your aunt Robin until i met your mother but now she's dead can i bang your aunt again?"... Z mýho pohledu naprosto nezvládnutej závěr seriálu a upřímně si přeju, abych podobný amatérský práce už nikdy nebyl svědkem. No a tak si z toho zkusím odnést těch několik legendárních hlášek, scén, dílů, snad i sérií, zůstanu u pořádně nadhodnocenejch čtyř hvězdiček a počkam si na něco legend...počkej si...ok, radši nic.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Kéž by víc seriálů bylo zakončeno s takovou bravurou... Bohužel se to takhle podaří opravdu jen výjimečně, ale o to víc pak zase můžeme ocenit, když se tak stane, a že je Breaking Bad dokonalym příkladem. Tohle je totiž prostě absolutní špička, wow! All hail Heisenberg! Better call Saul! Yo!

plakát

Rivalové (2013) 

Wow, Brühlův Lauda je jednoduše dokonalej. "A wise man can learn more from his enemies than a fool from his friends." ...!

plakát

Štěstí ve hře (2007) 

Průhlednýýýýýý. Achjaj, až hrůza, fakt moc. Škoda, i tak solidní zábava, ale mohlo to bejt lepší no.

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) odpad!

Už sem viděl spoustu špatnejch filmů, narazil sem i na notnou dávku příšernejch, několik katastrofálních, a pak někde eště dál "v odpadu" je tohle.