Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráč pokeru Huck Cheever je brilantní, ale současně vznětlivý a podléhající emocím. Dokáže během chvíle vyhrát sto tisíc dolarů, ale stejně rychle o ně dokáže přijít. Ovládá všechna tajemství hry a má talent dokonale číst v lidech, který zdědil od nejlepšího z nejlepších - svého otce L. C. Cheevera, dvojnásobného světového šampióna. Nedokáže mu ale odpustit, že dal pokeru přednost před rodinou. Aniž si to uvědomuje, dělá vše pro to, aby ho porazil. Příležitost se mu naskytne v podobě nadcházejícího šampionátu. Potřebuje získat deset tisíc dolarů jako základní vklad. Zatímco se snaží získat peníze, střídavě vyhrává a prohrává, brzy se velmi zadluží. Narazí také na prvního člověka, v němž nedokáže číst a neví, co si o něm myslet. Je jím upřímná a poctivá Billie, která se chce v Las Vegas uchytit jako zpěvačka. Huck ji přitahuje, ačkoli si o něm nedělá velké iluze, protože zná patologické hráče. Scházejí se a Billie ho pomalu učí brát život a lásku stejně vážně jako karty. Pokud měl Huck naději, zahodí ji, když jí po společné noci sebere peníze na hru... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

DisneyCZ 

všechny recenze uživatele

Hlavní herec na mě prostě působí hrozně uměle a podle mého názoru poker ani nikdy nehrál - to by poznal i průměrný hráč (s Ericem Bana mám celkově problém i v ostatních filmech, ale to už bude asi subjektivní názor).. Příběh, který jsem si domyslel pomalu už od začátku a scény kolikrát o ničem na hodnocení tak asi moc nepřidají.. Na film Rounders prostě nic nemá co se týče této tématiky.. Co mě potěšilo bylo to, že režisér Young zahrnul do filmu opravdové profesionály, ale bohužel byli vidět opravdu málo.. U mě prostě víc jak 35% ani náhodou.. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Joooj, neviem kto z filmoveho stabu rozhodol o dvojhodinovej stopazi tohoto filmu. Nepamatam si zu davno take natahovanie vo filmovej brandzi. Keby som nemal rad poker ako hru samotnu, tak by som aj urcite zaspal uprostred filmu. A neviem preco, ale Drew Barrymore mi bola tak nesympaticka. Stacilo vypustit zo scenara romanticku linku a film by aspon nabral "sportovejsi" nadych :) ()

Reklama

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Rozvláčná pokerová pohádka o lásce, nalezení cesty zpět k otci, zahozeném nejvyšším páru a druhém místě ve Světové sérii. Film jako takový je podprůměr. Ale poker je mým velkým koníčkem, takže jsem se celý film, i přes dlouho stopáž, bavil. FIlm Vám nabídne pohled do hlavy člověka, který nežije životem jako my. Člověka, který se v Las Vegas živí pokerem a hazardem. Filmu také na autentičnosti velmi dodají známí profesionální hráči, kteří se tu a tam objeví u nějakáho ze stolů. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Filmy o pokru musia mať napínavo podané samotné hranie a zaujímavé postavy so silnou motiváciou. Tento film nemá ani jedno z toho. Hlavný hrdina je nezodpovedný dobrák, ale na mňa pôsobil ako idiot. Jeho problémy s otcom ma skôr otravovali a romantická línia bola až príliš na vedľajšej koľaji. No a ani v tom pokerovom finále vlastne o nič extra nikomu nešlo, takže nebolo vôbec napínavé. Celý čas to bolo také nijaké. A nezachránia to ani dobrí a hviezdni herci jak v hlavných, tak vedľajších úlohách. Cameo Roberta Downey Jr. zbytočnejšie ani byť nemohlo. 5/10. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Ak som podobnému snímku udelil trojhviezdičkové hodnotenie, tak v tomto prípade musím pridať. Je to doteraz najlepší film z pokerového prostredia, aký som videl. Prípajam sa aj k názorom ostatných užívateľov, že ide o snímok, ktorý si naplno vychutnajú len fajnšmekri tejto krásnej hry :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Portrét (ve skutečnosti zvětšená fotka) pověšený na stěně během závěrečné hry zobrazuje Bennyho Biniona, původního majitele Horseshoe, na jeho ranči v Montaně. (HappySmile)
  • Film měl mít původně premiéru už 8. září 2006, ta byla ale následně oddálena na 16. března 2007. Těsně předtím však byla premiéra ještě jednou posunuta, a to na 4. května 2007. K filmu existuje několik plakátů, na kterých je uvedeno původní datum vydání 8. září 2006. (HappySmile)
  • Na autenticitě filmu přidává skutečnost, že v některých scénách se u pokerových stolů objevují i známí pokeroví profesionálové. Mimo jiné jsou k vidění američanka Jennifer Harman, kanadský profesionál a v té době pravděpodobně nejoblíbenější hráč Daniel Negreanu či Doyle Bronson, přezdívaný „The Godfather of Poker“. (JardaBauer)

Reklama

Reklama