Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy Vinson je pokerová legenda, zatímco mladý Alex Stillman o dráze profesionálního hráče zatím jenom snil. Když se dají dohromady, vyhrají každý turnaj. Ale jak to dopadne, když se z nich stanou soupeři? V hlavních rolích Burt Reynolds a Bret Harrison.  Americké drama, které se odehrává v prostředí hazardních her a vysokých sázek v pokeru, vypráví příběh Alexe Stillmana, domýšlivého frajírka z university Yale, který sní o tom, že se stane profesionálním hráčem pokeru. Zatím toho ještě moc neumí, ale naštěstí se setkává s pokerovou legendou Tommym Vinsonem, hráčem, který před dvaceti lety patřil ke špičce, ale nechal hazardu, aby zachránil svou rodinu. Tehdy sice přísahal své ženě, že se karet už nikdy nedotkne, ale po setkání s Alexem zjistí, že by mohl znovu získat sebedůvěru, hrdost i titul šampióna, kdyby talentovaného mladíka vzal pod svá ochranná křídla. Alex se řídí při hře Tommyho pokyny a společně vyhrají každý turnaj, jehož se účastní. Jenže pak se na scéně objeví půvabná call girl z Las Vegas, která odvádí Alexe od hracího stolu. Mezi talentovaným žákem a zkušeným učitelem se prohlubuje propast a skončí to tak, že při prestižním světovém utkání stojí proti sobě jako soupeři. Kdo z nich vyhraje? Stárnoucí mistr, který slíbil, že karet nechá, nebo nováček, jenž se od něho naučil všechny triky? V hlavních rolích Burt Reynolds, Bret Harrison a Shannon Elizabeth, režii má Gil Cates Jr. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

airman2655 

všechny recenze uživatele

Tento film ma naozaj prekvapil, ako zameraním na poker tak aj spôsobom akým bol natočený. Nejedná sa tu o žiaden veľký príbeh, to najdôležitejšie je tu samotné hranie pokru. Niekomu sa to páčiť nemusí, niekto si povie že sú to nudné dialógy o sile kariet a podobné blbiny avšak pre fanušíka pokru majú tieto magické vety svoje opodstatnenie. Celý film je akoby hraná WSOP čo ja vnímam ako plus. Nevýhodou je celková predvídateľnosť deja až na možno posledné minútky filmu. Nepáčilo sa mi ani záverečné zahodenie kariet, zdalo sa mi až veľmi počítačové. Ak by som mal hodnotiť tento film čisto ako fanúšik pokru dal by som 90% ak čisto ako filmový fanúšik tak 50%. Takže výťazí kompromis a dávam mu (70%) ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Tohle má být film o pokeru? Řeší se tam starý podivín, jeho pokerový žák, problémy se slečnami a manželkou... Ale poker? Nojo, pár záběrů z kasina tam bylo. Nicméně musím říct, že dívat se na záznamy z pokerových turnajů je daleko zábavnější. A finální pointa je dost neoriginální. *** Ve zkratce: BAD BEAT. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Navzdory nepřívětivým reakcím musím uznat, že Deal shledávám jako průměrně odvedenou práci. Samotná premisa je sice primitvní až běda, ale nic víc jsem vlastně nečekal. Příjemně jsem byl překvapen hlavně s přístupem k laikům, kteří texas hold'emu nerozumí, neboť veškeré vysvětlení tu je podáno důkladně, ovšem nijak to neruší v temporytmu. Ono vůbec celé pojetí snímku spíše než film připomíná oficiální video z pockerové tour, což ale není ke škodě, jen je třeba nepodléhat panice a tvůrcům ustoupit, přízpůsobit se jejich kroku. Jinak souhlasím se zdejšími komentáři, konec byl očekávatelný a to v negativním slova smyslu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $61,626Tržby Celosvetovo $78,731║ Nič nové pod slnkom, mladý študent chce zbohatnúť na pokri a pod svoje ochranné ruky si ho zoberie skúsený hráč v podaní staríka Burta Reynoldsa...., všetko toto čo nám tento film ponúka je urobené na úrovni televíznej produkcie, takže pútavosť takmer nulová. A takýchto filmov s tematikou pokru je už ako šafranu a v omnoho lákavejšom šate, stačí spomenúť len nedávnu 21, nehovoria už o takom famóznom Casino Royale. /35%/ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Deal je poměrně kvalitní snímek. Ale i tak bych řekl, že prvních 50 minut je to film o pokeru bez pokeru, spíše se zde řeší mezilidské vztahy atd. atd. Řekl bych, že provední filmu se mohlo trochu více zaměřit na hru samotnou nebo aspoň zdynamičnit děj okolo. Závěrem bych podotknul, že poker hraji (jeto skvělá hra :) a taky na něj koukám v telce, takže jsem ocenil plejádu hvězd, které se zde objevily. Suma sumárum dávám krásné *** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Zlaté maliny: Nominace - Herec ve vedlejší roli (B. Reynolds). (Petr23)
  • Karty používané ve filmu jsou hrací karty Bee od The United States Playing Card Company. Konkrétně No. 92. (Esszed)
  • Vo filme si zahrali aj známi pokroví hráči ako napríklad Mike Sexton, Vincent Van Patten, Phil Laak alebo Antonio Esfandiari. (horacko)

Reklama

Reklama