Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nebyť poslednej pol hodinky, tak poviem, že tento film bol strata času. Čo sa týka scenáru a celkovej dejovosti, film sa snaží podobať aspoň podľa mňa štýlu 'Fight Club', čo ale brzdí Ritchieho samostatný štýl. Chýba mi tu kvalitnejšie spracovanie pointy, no samotný koniec filmu patrí Ritchiemu ako sa patrí. Navyše som bol milo prekvapený stupňom Stathamovho herectva, no Liotta ho aj tak jednoznačne predbehol. 60%. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Spojenie akcie a šachového umenia s Guyovou réžiou mi už dávnejšie vŕtalo v hlave a v budíčku. Som nakoniec rád, že som tento snímok so Stathamom masívne ochlpeným v tvárovej a hlavovej časti videl, aj keď sa určite nejedná o vrchol jeho tvorby. Ako jednorázovka však neuškodí, aj keď by som prijal viac akcie. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Tých 5 hviezdičiek je pre Guya Ritchieho a jeho pútavý precízny vyzuálny štýl jeho najnovšieho dielka. To čo bolo v jeho predchádzajúcich gangsterkách najlepšie nájdeme samozrejme aj tu, mafiánske postavičky vychcané i dementné, nešťasné náhody a hlavne jeho kamerové hrátky. Revolverom však vsúpil do vôd filmových thrillerov, ktoré slušne uviedol do povedomia David Fincher svojím štvrtým spektáklom. Možno som to celé do detailu úplne nepochopil, ale treba to? Napriek tomu táto Ritchieho gangsterka bola pre mňa z jeho skvelej trojky najpútavejšia. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ritchie natočil další mafiánku, jenže v jiném stylu než byly natočeny dřívější úspěšné a to se celkově ukázalo na hodnocení. Osobně jsem ocenil psychologickou linku příběhu, ale bohužel vyprávění ke konci slábne a chybí správný tah na branku. Klady: hudba, prostříhané scény, šachy, střelec Strong, tichý Statham, nas**ný Liotta. Ještě za slabé 4 hvězdy, šach mat! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že tím, že si vzal Madonnu, podepsal si nad sebou jako nad filmařem Guy Ritchie ortel smrti. Tragické Trosečníky jsem nevydržel snášet déle než deset minut, ale Revolver měl být návrat nahoru. Ambice byly převeliké, bohužel tam, kde dřív Ritchie bavil, zůstává jen prázdný naleštěný povrch (kamera je opravdu působivá, některé režijní nápady jsou úchvatné), který nudí. Idea zavrhnout humor a nahradit ho něčím hodnotnějším, umělečtějším těžce nevyšla. Zůstal film, který vám v úvodu naservíruje formou titulků tři myšlenky, které pak bude úmorně omílat celé zbývající skoro dvě hodiny. Bolelo to, pointu jsem prohlédl hodně brzo a už jsem čekal, kdy to skončí. Nápad některých recenzentů podívat se na to celé znovu, abych si potvrdil, jestli pointa "sedí" nebo ne, je hodně zvrhlý a uskutečňovat ho nehodlám... Ty tři hvězdičky jsou vlastně ze sentimentu a pro ty občasné zajímavé nápady... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Londýne, ale filmári navštívili aj britský ostrov Man. (MikaelSVK)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama