Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben je geniální student MIT, kterému v dalším studiu brání nedostatek finančních prostředků. Proto po kratším váhání souhlasí s nabídkou svého profesora Mickyho Rosy. Pod jeho vedením se stane součástí studentského týmu, který pravidelně létá do Las Vegas, kde pomocí techniky tzv. „počítání karet“ obírá kasina o tisíce dolarů při hře Blackjack. Ben si zpočátku chce přivydělat jen tolik, kolik potřebuje na zaplacení studia, ale s jídlem roste chuť a svět luxusních hotelů a hýření je lákavý. A stejně tak lákavá je půvabná studentka a spolupachatelka Jill, do které se Ben zamiluje. Ačkoliv počítání karet není nezákonné, v sázce je mnoho a záhy nejde jen o to orientovat se v kartách, ale také o nutnost nenechat se přistihnout šéfem ochranky jednoho z kasin Colem Williamsem. Navíc se jednoho dne Ben při hře nesoustředí a jeho vinou prohraje skupinka hodně peněz. Pohádá se s profesorem, přesvědčí tým, že mohou pokračovat společně právě bez Mickyho, a začíná hra kdo s koho... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (640)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Sardy: 1. You Can't Always Get What You Want - The Rolling Stones [6:09] ,2. Time To Pretend - MGMT [4:20] ,3. Big Ideas - LCD Soundsystem [5:40] ,4. Giant - D. Sardy/Liela Moss [3:42] ,5. Always - Amon Tobin [3:38] ,6. Young Folks - Peter Bjorn And John [4:37] ,7. Mad Pursuit - Junkie XL/Electrocute [4:16] ,8. Sister Self Doubt - Get Shakes [4:22] ,9. I Am The Unknown - Aliens [5:27] ,10. Shut Up And Drive - Rihanna [3:34] ,11. Alright - Knivez Out [3:31] ,12. Tropical Moonlight - Domino [3:27] ,13. Hold My Hand - Unkle [4:58] ,14. L.S.F. - Mark Ronson/Kasabian [3:32] ,15. Tender Buttons - Broadcast [2:51], ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Solidně natočená žánrovka, která by si ale vystačila i s useknutím dvaceti minut a lepší práci s humorem. Kevin Spacey standard, Jim Sturgess kouká na vyšší mety. Fajn práci s hudbou a vizuální šminky občas rozmaže zbytečný digitál, ale výsledek je stále o třídu a něco výš, než poslední Dannyho parťáci. 3 a ½. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +svižné, zajímavé, moderní, zábavné, dobrý závěr -ta hra tady na mě bylo moc rychlá, bylo to dělaný spíš pro efekt, a ani nemám chuť (potřebu) si ji zahrát, bylo to trošku delší/// Jeden čas jsem uvažoval i o návštěvě kina, nakonec jsem se ale spokojil s blurejkem. I když ani by to nebyla potřeba, obraz je sice ostrý, detailní, ale tady pozornost věnujete něčemu jinému. Stačilo by tedy i klasické DVD. K filmu samotnému. Některé postavy zajímavé, hlavně potěšil Kevin Spacey a Laurence Fishbourne. Z těch mladých byl někdo výraznější (Aaron Yoo, Liza Lapira), někdo zase méně (Jacob Pitts a kupodivu Jim Sturgess). Je fain že tu hrála Kate Bosworth, konečně jsem ji měl možnost po čtyřech letech od Supermana zase vidět. Jinak je to víceméně hlavně oddychoví film, který má trochu pobavit s jistou dávkou napětí./// Celkem 72%/// ()

predators 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu film pojednává o maximálně geniálních lidech nebo alespoň ten jeden byl a na druhou stranu mi přišlo, že všechny jejich finty zase tak geniální nebyly:-) Spíše se mi ale zdálo, že nebyl využit jejich potenciál. Námět je to dobrý, ale byly místa, která trochu pokulhávala a i jednání některých postav mi nepřišlo zrovna dvakrát nejlepší. Ale dívat se na to dá a třeba vás "21" začne natolik bavit, že se uvidíme v Las Vegas...:-)65% ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Mám nový americký sen. Dojet za tu velkou louži, potkat učitele, který chce odrbat kasína a nahrabat si 300 litrů na Harvard a možná ještě víc. Jenže já si s matematikou rozumím asi jako koza s autem, takže nejspíš zase ostrouhám. Přiznám se hned: trailer mě nijak výslovně nenadchnul, počítal jsem s blbostí a oddychovou záležitostí a jediným tahákem byl pro mě Kev Spacey. Ten svou úlohu splnil do puntíku (své také udělal scénárista při psaní jeho postavy, i když je zase parchant) a navíc překvapil v jistých pasážích velmi zajímavý scénář, který dobře pracuje s retrospektivou. Scénář je však naopak i největší slabinou. Na drama je 21ka příliš povrchní, na komedii taktéž, a tak nám ti pěkní mladí lidé příběhem hezky proplouvají a na konci vás to začne štvát. Těch večírků bylo moc, těch citových výlevů bylo moc a nakonec i těch dialogů posouvajících děj někam výrazně dál bylo až příliš málo. Seřezat stopáž na maximálně 100 minut, jít víc do hloubky charakterů a víc vymáčknout z dramatických či naopak humorných situací, byla by to paráda. I tak jsem byl však mile překvapen, protože teorii se 3 dveřmi a moderátorem už mi nikdo z paměti nevymaže. [Přesná stopáž: 118 min] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (21)

  • Otázka, ktorú dá učiteľ študentom ("Vyber si z 3 dverí, z ktorých je za jednými skrytá výhra auta a za ostávajúcimi koza."), je hlavolam známy vďaka americkej televíznej relácii Let's Make a Deal (od r. 1963). (PATWIST)
  • V roce 1997 závratná jízda Blackjack Teamu skončila. Jeden z členů prodal seznam parťáků kasinu za pouhých 25 tisíc dolarů. (Lenarek)
  • Severoamerické tržby byly 81,2 milionu dolarů, celosvětové pak 159,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama