Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (7)

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

První série tohoto seriálu mě velice příjemně překvapila a ačkoli se jedná o hodně sladký děj, tak jsem to bral jako pěknou delší pohádku. Nicméně touto první sérii to mělo i skončit. Z druhé série se stal absolutní shit a končím s tímto seriálem nadobro... Škoda, mělo to dobrý potenciál.

plakát

Likvidátoři (2013) 

Za normálních okolnosti bych tomuto dílu nikdy 3 hvězdičky nedal, ale co bych neudělal pro nejvíc sexy ,,likvidátorku" ... LOL

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Zombie vždy dokáže zaujmout, ale takto pojatý děj tu snad ještě nebyl. Zombie svět plný násilí a krve, spojený s lidskou láskou a procitnutím. Film je plný vtipných hlášek, momentů strachu, překvapení a své místo si našla i romantika. Povedená komedie pro nedělní relaxační odpoledne.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Další skvělý film od Quentina Tarantino. Děj nás přenese do dob otrokářských a představí nám tvrdý svět divokého západu. Celý film provází protirasistické popíchnutí, díky kterému není nouze o vtipné momenty, prvky násilí a jak je u Tarantina zvykem spousta krve a zápletek. Ve filmu lze vychutnávat různorodost jazyků: jižanská, černošská, klasická angličtina.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

K tomuto filmu není potřeba moc dodávat, jeho název dost mluví sám za sebe. Z počátku sem měl strach z dotáčeného dílu po 9 letech, ale byl jsem příjemně překvapen, čeká nás pěkné zakončení příběhů našich hrdinů, tak jak je všichni známe.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Zfilmovaný komiks o strážci Starling City. Hlavní postava: Oliver Queen, je velmi nápadně podobná Batmanovi společně s Robinem Hoodem a v tomto duchu se taky celý děj odehrává. Seriál je obohacen o parkurové triky, které doplní akční scény.

plakát

Africká romance (2007) (TV film) odpad!

Typický německý, bezduchý a mrtvý pohled na filmovou tvorbu. Snad jen pěkná příroda Afriky by stála za zmínku.