Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Myšlenky zločince

Myšlenky zločince (2005)

Velmi dobře a chytře udělaný seriál. Opravdu mne baví. Jsou lepší a horší díly, ale jako celek 90%.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Kultovní špička. ve své době skvělé efekty. prvních pár řad mělo náboj, švih, akci i humor. pak se to dost pokazilo. měli ho utnout tak po páté řadě. 4 hvězdy za R.D. Andersona

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Naprosto skvělé a na rozdíl od "mateřské lodi", věděli kdy přestat. super obsazení, zápletky i vizualizace,

Námořní vyšetřovací služba

Námořní vyšetřovací služba (2003)

Miluji celou jejich partu, zvláště od třetí řady, kdy přišla posila z Izraele. Vtipné, napínavé, místy akční. Za mne 95%.

Angel

Angel (1999)

Dospělejší a vyspělejší verze Buffy. Svého času můj nejoblíbenější seriál. Kromě mystična obsahuje spoustu humoru, akce a trochu napětí. Cordelie byla mnohem lepší než Buffy a Spike je téměř geniální. Za mne plný počet.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

První série mě nadchla hodně, druhá vůbec, třetí více, čtvrtá celkem dost. Jako u všech seriálů, některé díly jsou lepší, jiné horší. Je pravdou, že jsem si na sledování seriálu musela vytvořit jakousi pomůcku v podobě detailního rodokmenu všech rodů a jejich vazalů, abych se v tom vyznala. Dle recenzí čtenářů ho užiju i při čtení tohoto díla, na které se právě chystám. Jsem fanouškem Daenerys a Lannistrovic "prcka". Líbí se mi vývoj postav, že neustrnuly na jednom bodě, což bývá dost často problém většiny seriálů. Děj je zbytečně komplikovaný a vlastně by se dal shrnou do dvou dvouhodinových filmů. Velkm plusem je skvělá výprava, pořád se něco děje a celkem vše do sebe zapadá. Původně jsem dávala 80%, teď už méně, přece jenom. počkám na další řadu, pak se uvidí. Moc se nevidělo, spíš jsm se docela nudila. Poslední řadu jsem zatím neshlédla, byť už vím, co se tam bude dít. Po sedmé řadě dávám 60%. Dělo se hodně a vlastně houbelec. Celkem suma sumárum 50 max.

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999)

Naprosto skvělý seriál, byť od osmé řady trochu stagnuje. je fakt, že ono co do tolika dílů cpát. Olívie je moje favoritka. Některé díly jsou dech beroucí, jiné méně. Každopádně u žádného se nenudím. Scénář, hudba i herecké výkony výborné. Jen jako matka se po shlédnutí některých epizod propracovávám k paranoie. Za každým stromem vidím úchyla. Tak dobře je to natočené.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Jeden z mých nejoblíbenějších serošů, teda dokud je na scéně Charlie Sheen. pak jde do kopru. je vtipný, sarkastický a nenudí. Na Američany moc dobré. Pořád se dívám, i když ne pravidelně. První řady tradičně lepší, ale za mě dobrý. Miluji jejich mámu, hlavně že není moje.

Dobrá znamení

Dobrá znamení (2019)

Neskutečně dobrý seriál. Naprosto dokonalá ústřední dvojice, chemie mezi nimi fungovala fantasticky. I ostatní obsazení je výborné. Přiznám se, že knihu jsem nečetla, takže nemohu posoudit, nakolik je seriál věrný předloze, ale to mi nijak nevadí, přečtu si ji dodatečně. Děj rychle odsýpá, zápletka není nijak originální, ale velmi vtipně podaná. Triky skvělé a třetí díl, který tak nějak odkrývá kapitolu lidství je úplně dokonalý. Na to, že nejsem velkým příznivcem britského humoru, tady jsem se bavila neskutečně. Vtipné, inteligentní prostě nej. Naposledy jsem se takhle bavila u Pána času právě s Davidem Tennantem. Za mne plná palba, tedy tři božské a dvě ďábelské hvězdičky. 2. řada o dost horší, více rozepsáno přímo k ní.

Pán času

Pán času (2005)

Nejgeniálnější seriál všech dob, tedy první 4 řady + speciály. Pak to jde trochu dolů. Nejlepší pán času David Tennant a Matt Smith. není co dodat, prostě inteligentní, vizionářské a vtipné. Takový Verne 21 století. Za mne plný počet.